Geniet van wandelingen en rondleidingen door Praag met Engels commentaar

Geleid door gediplomeerde gidsen

Wandelingen en Rondleidingen - FAQs | Trefpunt | Over Wandelingen | Privé Rondleidingen

Een van de beste manieren om van uw rondleiding door, en verblijf in, Praag te genieten is door deel te nemen aan een wandeling door de stad. U zult niet alleen de beste must-see plekken in de stad tegenkomen, maar onze arends-oog gidsen zullen u ook introduceren bij tal van verborgen plekken en bezienswaardigheden die u zeker niet zult opmerken op uw eigen! De wandeltochten door Praag zijn een fantastische gelegenheid om de rijke geschiedenis en prachtige architectuur van de stad te leren kennen en u te helpen er een band mee op te bouwen.

Om ervoor te zorgen dat alle toeristen kunnen genieten van de wandeltochten door Praag, hebben wij een basis gratis wandeltocht door Praag, waaraan u kunt deelnemen als u met een beperkt budget werkt. Onze rondleidingen vinden dagelijks plaats, en vertrekken gewoonlijk vanaf het Oude Stadsplein in het centrum van de stad, tenzij anders vermeld.

Wij bieden ook een sightseeing tour per bus, die perfect voor u zal zijn als u niet geïnteresseerd bent in wandelen. U wordt opgehaald bij uw hotel en rondgeleid door de stad, langs de prachtige bezienswaardigheden die Praag te bieden heeft.

PAT Guide
maart 17, 2022

Superieure rondleiding door Praag

Deze rondleiding is het populairst bij toeristen en laat u kennismaken met de mooiste plekjes van Praag. Deze zes uur durende tour bestaat uit een wandeltocht, een boottocht op de Vltava rivier, lunch en een tramrit.
maart 17, 2022

Praag Gratis Wandeling

Tijdens deze vier uur durende rondleiding, gratis voor al onze luchthaven transfer klanten, ziet u de meest opmerkelijke bezienswaardigheden van Praag, waaronder het Wenceslasplein, de Praagse Burcht en de Karelsbrug. De rondleiding is in het Engels.
maart 17, 2022

Nachtelijke rondleiding door Praag

Perfect voor toeristen met een avondje over, deze tour neemt u mee op een gracieuze cruise op de Vltava rivier en stelt u in staat om te genieten van de adembenemende nachtverlichting van Praag. U reist per bus naar de boot, vanwaar u zult genieten van ongeëvenaarde uitzichten op het nachtleven van Praag. Een warm en koud buffet en live muziek op de boot zullen uw avond nog gezelliger maken!
maart 17, 2022

Kasteel van Praag via de Koninklijke Route

Reis over de Karelsbrug en bezoek het Kasteel - een van de grootste forten van Midden-Europa en de essentie van Tsjechië. U wandelt over de Koninklijke Route en ziet onder meer de Sint-Vituskathedraal, het Oude Koninklijk Paleis, de charmante Koninklijke Tuin, de Sint-Jorisbasiliek en de Gouden Steeg.
maart 17, 2022

Grote stadstour

Deze driedelige rondreis is fantastisch, omdat het Praag als een historisch en architectonisch juweel van Midden-Europa nauwgezet belicht. Deze rondleiding duurt drie en een half uur, bestaat uit wandelen en bus- en boottochten, en toont u het allerbeste van Praag, met inbegrip van de Oude Stad, de Nieuwe Stad, de Kleine Stad en Hradčany.
maart 17, 2022

Bier Cultuur Tour

Deze wandeling neemt u mee naar de populairste bars en pubs in Praag, waar u kunt genieten van monsters van lokale bieren en kennis kunt maken met de bierbrouwgeschiedenis van het land. Als u een barliefhebber bent en/of een bierliefhebber, dan is dit zeker de tour voor u.

Privé Gidsen

U kunt ook kiezen voor privérondleidingen door de stad Praag en de hele Tsjechische Republiek - onder leiding van professionele gidsen. Onze gidsen hebben een vergunning en zijn voldoende gekwalificeerd, met de nodige opleiding en certificaten verstrekt door de Praagse Informatiedienst. Hun uitgebreide kennis van talen, geschiedenis, architectuur en kunst is voor ons een zaak van trots. Onze gidsen kunnen vertellen in de meest gangbare talen (zoals Duits, Spaans, Portugees, Frans, Nederlands, Italiaans en Russisch). U betaalt een vast tarief per uur voor de diensten van de gids, en dit tarief wordt niet beïnvloed door het aantal personen in uw groep (wij raden echter een maximum van 20 personen per gids aan). Ons standaardtarief is vanaf 500 CZK per uur voor de meest gangbare talen.

Voor de exacte prijsofferte kunt u hier contact met ons opnemen.

Kortingen

U kunt genieten van een korting van 11% als u een luchthaven- of stationstransfer bij ons boekt en als u online vooruitbetaalt - voor zowel uw tour als uw transfer. Noteer 'Vervoer en Excursies 11% korting' bij het boeken, en u komt in aanmerking voor de korting. De reservering moet ten minste 24 uur voor de afhaal- of excursiedatum worden betaald.

De korting is niet van toepassing op tours die al zijn afgeprijsd, zoals de Superior Tour Special Offer en de Dinner on the River Cruise. Standaard annuleringsvoorwaarden zijn van toepassing.