Wij zorgen voor uitmuntende service

Onze chauffeurs zijn opgeleide professionals

Ze komen vroeg om u op te halen, zodat u nooit te laat bent voor uw speciale gelegenheid; of u nu op een verjaardagsfeestje bent, op een zakelijke bijeenkomst, of luchthavenvervoer nodig hebt - onze chauffeurs zijn er om u de beste kwaliteitsservice te bieden.

Al onze chauffeurs zijn goed gekleed en goed opgevoed. Ze zijn beleefd, behulpzaam en geven blijk van professionalisme.

Al onze chauffeurs spreken vloeiend Engels, terwijl sommigen zelfs andere talen spreken, zoals Duits of Russisch. Als u een chauffeur nodig heeft die een andere taal spreekt, of als u er een wilt die meer dan gemiddeld Engels spreekt, laat het ons dan weten tijdens het maken van de reservering.

Onze chauffeurs

Aankomst op de luchthaven van Praag

Als u aankomt op de luchthaven van Praag, staat onze chauffeur u op te wachten. Zij zullen een zichtbare oranje kaart dragen met uw naam en ons bedrijfslogo erop, dus het zal vrij gemakkelijk te herkennen zijn. De chauffeur zal de bagage voor u naar de auto dragen - ook dat behoort tot onze service.

In het geval dat u andere boekingen wilt maken, zullen onze behulpzame chauffeurs u helpen. Zij zullen u ook helpen antwoorden te vinden op al uw vragen en u veilig naar uw bestemming brengen.

Het geven van een fooi aan de chauffeur aan het einde van de reis (gewoonlijk ongeveer 10% van het totaal) is optioneel en uitsluitend naar eigen goeddunken.

Onze chauffeurs

Chauffeur Galerij

Onze chauffeurs