Online boeken is gemakkelijk en snel

Als u in het komende uur aankomt of vertrekt, bel ons dan even. Anders kunt u het boekingsformulier invullen.

  • Onze snelle en gemakkelijke online boekingsfaciliteit maakt uw Praag luchthaventransfer reservering eenvoudiger en efficiënter.
  • U kunt ook telefonisch reserveren voor een transferdienst, hoewel dit een minder aanbevolen en minder populaire methode is.
  • Betaling is gemakkelijk aangezien wij zowel contant als met creditcard accepteren met een geld-terug garantie.
  • Uw reservering wordt onmiddellijk bevestigd zodra u het reserveringsformulier hebt ingevuld - u hoeft uw bevestiging niet af te drukken.

Lees verder voor meer details over hoe ons systeem werkt.

Voordelen van vooraf boeken

  • Onze luchthaventransfers verzekeren u dat een professionele chauffeur in een formeel pak u zal opwachten bij uw aankomst op de luchthaven van Praag, u zal oppikken en u naar uw bestemming zal brengen in een nieuwe, geklimatiseerde auto uit de middenklasse of hogere klasse.
  • U hoeft zich geen zorgen te maken dat de auto zal stinken of dat hij niet schoon zal zijn, want onze auto's zijn altijd schoon en niet-rokers.
  • U hoeft niet op de taximeter te letten en bang te zijn dat de kosten van het wachten in de file een onaangename verrassing worden wanneer u de rekening aan het eind van de rit gepresenteerd krijgt. Vaste prijzen garanderen dat de prijs niet afhankelijk is van het verkeer, de lengte van de route door omleidingen, enzovoort.

Je hoeft je geen zorgen te maken

  • U hoeft zich geen zorgen te maken dat de bestelde taxi niet op tijd zal komen als uw vlucht eerder landt of vertraging heeft. U hoeft ook niet bang te zijn dat de chauffeur de taximeter onmiddellijk aanzet nadat het vliegtuig is geland. We wachten op u, of u nu eerder of later aankomt dan verwacht. We controleren uw vluchtstatus online en weten precies wanneer u landt.
  • Bij ons hoeft u zich niet ongemakkelijk te voelen om tijdens het rijden te discussiëren, wat vervelend kan zijn. Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid om te allen tijde vriendelijk en volledig behulpzaam te zijn.
  • Je hebt deze opties. De keuze is aan jou. Als wij niet aan uw hoge verwachtingen voldoen, garanderen wij gratis vervoer of compensatie volgens ons vervoersreglement.

Uw tevredenheid is onze zorg

Hier zijn enkele getuigenissen over onze service van tevreden klanten.
U kunt veelgestelde vragen en antwoorden lezen op de pagina met veelgestelde vragen ,
of u contact met ons opnemen direct als u vragen heeft - wij staan altijd klaar om te helpen!

Tom Scott


Hallo, ik wilde alleen maar mijn chauffeur prijzen die efficiënt, zeer beleefd, deskundig en vriendelijk was -- en onberispelijk Engels sprak natuurlijk! Hij maakte mijn reis naar het centrum van Praag erg plezierig na een zware dag. Heel erg bedankt en bedank hem alsjeblieft. Het spijt me dat ik zijn naam niet meer weet.

Nigel Uzzell


Ik wilde u even laten weten hoe fantastisch uw service is geweest. Op zondag 22 februari liepen we zoveel vertraging op door problemen met de bemanning en vervolgens technische problemen dat ik wanhoopte Praag ooit te bereiken. Ik heb het nummer van de hulplijn in de e-mail gebruikt en de dame met wie ik sprak was duidelijk en informatief en toen we een nieuwe tijd hadden, bevestigde ze dat de Hummer er zou zijn, ondanks het late tijdstip. Dit was een speciale traktatie voor mijn verjaardag die ik had geregeld voor mijn gasten die Praag voor de eerste keer bezochten en om na de teleurstelling van de vertragingen op het vliegveld aan te komen en de Hummer daar voor hen aan te treffen, was de vakantie een geweldige start. Uw chauffeur was ook uitstekend en liet de ramen op precies het juiste moment zakken voor een magisch uitzicht over de stad. Wat een manier om aan te komen. Verder op de dag van vertrek, toen we door een verwisseling van iemand anders van vertreknummer moesten veranderen, heeft uw helpdesk ons snel en efficiënt aan een extra voertuig geholpen. Ik moet zeggen dat uw service uitstekend was en ik zou u zeker aan iedereen aanbevelen en zal u ongetwijfeld weer gebruiken. Hartelijk dank voor al uw hulp.

Karen Copley


Hallo, we maakten gebruik van uw diensten op 14 december 2014. Ik heb zojuist uw diensten als uitstekend aanbevolen op trip advisor, laat uw normen alstublieft niet zakken blijf uitstekende service leveren en uw toekomst zal veilig zijn.

Jackie O'Dowd


Hoi,

Ik wil jullie bedanken voor de briljante service, zeer professioneel en betrouwbaar, waardoor we konden ontspannen en genieten van ons lange weekend. Nogmaals bedankt.

Bezocht Praag-27 februari 2015 tot 2 maart 2015.

Kim Teague


Gewoon een snelle e-mail om u te complimenteren met uw service. Op tijd, met vriendelijk efficiënt personeel die waar voor hun geld bieden. Ik zou jullie zonder problemen aanbevelen aan iedereen die de stad bezoekt. Hartelijk dank.

 

Elizabeth Madsen


Ik wil u heel erg bedanken voor de geweldige service die we kregen toen we Praag bezochten een week geleden:-))al onze chauffeurs waren goed gemanierd, professioneel en zeer behulpzaam:-))we zullen uw bedrijf absoluut aanbevelen aan onze vrienden en familie:-))) Uit de grond van ons hart bedankt voor het geweldige en gedenkwaardige bezoek aan Praag. Ik moet zeggen dat we allemaal onder de indruk waren van uw chauffeurs:-)))))) nogmaals bedankt en we zullen zeker terugkomen naar Praag en weer gebruik maken van uw diensten:-)))))

vicki webster


Hoi

Ik wilde alleen maar een e-mail sturen om te zeggen dat ik erg blij ben met de diensten die ik heb ontvangen.

Een speciaal woord van dank aan Ross de reisleider voor de gratis rondleiding van zondag. Zijn kennis, deskundigheid en enthousiasme waren gewoonweg verbluffend en ik zou graag voor die rondleiding hebben betaald vanwege hem. Het weer zat hem een beetje tegen, maar dat deerde de tour niet en hij deed zijn uiterste best om ervoor te zorgen dat we overdekt stopten, zodat we beschut waren tegen de regen (hij gaf zelfs zijn paraplu aan een van de gasten in de groep!) Ik hoop dat hij, en zijn bazen, beseffen hoe goed hij is in zijn werk.

Voor een gratis rondleiding was ik verbaasd. Ik reis veel en dit was veruit de meest uitgebreide en klantgerichte tour die ik ooit heb meegemaakt. Geef alstublieft mijn dank door aan Ross en ik hoop dat hij op een of andere manier wordt gefeliciteerd voor het geweldige werk dat hij doet!!!

Dank je, Vicki.

O'Sullivan


We zijn net van ons hotel naar het vliegveld gegaan. Dank u voor 2 zeer gemakkelijke reizen. Prettige chauffeur, snel antwoord op vragen per e-mail. Ik beveel uw service graag aan. Hartelijk dank.

Ian McLaren, Edinburgh


Beste Steven, Even een berichtje om te zeggen dat ik erg onder de indruk was van je transferservice. Uitstekend comfort, snelle en efficiënte chauffeurs, maar... jullie kleine gids was gewoon FABUL om door te bladeren tijdens een cocktail en diner...

Catherine Hancock-Peat


Goedenavond,

Ik wilde u bedanken voor de uitstekende service die we van uw bedrijf kregen toen we Praag bezochten. Beide chauffeurs waren goed gepresenteerd, zeer beleefd, behulpzaam en punctueel, en de auto's waren schoon en comfortabel.

We waren erg onder de indruk van de professionele service en zouden zeker weer bij jullie boeken. Ik zal uw bedrijf aanbevelen aan vrienden en familie als ze Praag bezoeken.

Dank u wel.

Kevin Fletcher-Biles


Een paar dagen voor vertrek online geboekt vanuit het VK. Gemakkelijk boekingssysteem, snelle bevestiging en geen betaling vooraf nodig, gewoon de chauffeur betaald bij aankomst in het hotel. Duidelijke prijsopgave (ongeveer £16 per auto) en dat was een enorme Skoda Superb stationwagon die ruim plaats bood aan 4 passagiers en bagage, Engels sprekende chauffeur ontmoet je bij aankomst en helpt met bagage. Efficiënte transfer rechtstreeks naar het hotel zonder gedoe met het lokale openbaar vervoer of de te dure openbare taxi's. Het mooiste was dat ik een bon kreeg voor een gratis stadswandeling vanaf het Oude Stadsplein. Dit bleek een wandeling van 5 uur te zijn waarbij de meeste prominente bezienswaardigheden van de stad werden aangedaan, inclusief een wandeling naar het kasteel met een Engelssprekende student; alleen al het taxitarief waard. We waren zo onder de indruk dat we zonder aarzelen de terugreis naar de luchthaven bij dit bedrijf hebben geboekt.

C. J. Andrews


Net terug uit Praag en we hebben gebruik gemaakt van uw diensten van en naar het vliegveld en een avondtocht op de rivier.

Alle regelingen waren eerste klas....timing, aangename chauffeurs en contact van het kantoor....teksten en e-mails enz.

Goed gedaan en dank u.

Ik kan mijn referentie niet vinden, maar dat geeft niet, gewoon goede service van jullie

Emma Luing and family


Ik wilde u schrijven, om u te bedanken voor de uitstekende service die we kregen op onze recente vakantie naar Karlovy Vary. Uw chauffeurs spreken allemaal vloeiend Engels en zorgen ervoor dat de klant zich op zijn gemak en comfortabel voelt, ze praten graag maar eisen nooit een gesprek op. Ik zou niet blijer kunnen zijn met de service die we kregen, vooral met de aardige chauffeur die ons van het vliegveld naar Grand Hotel Pupp bracht en weer ophaalde - we waren dankbaar voor zijn gemoedelijke aard, en dat hij graag voor ons stopte omdat de reis een tijdje duurde. We waardeerden het dat hij een zeer voorzichtige chauffeur was, omdat het nogal ijzig weer was, en dat hij onze veiligheid voorop stelde. Ik ben blij dat u mij op welke manier dan ook kunt citeren, en zal u sterk aanbevelen, zowel op trip advisor als aan iedereen die we kennen die naar Praag reist. We kijken ernaar uit om in december 2015 weer bij u te boeken.


Goedenavond. We zijn net thuisgekomen uit Praag en willen graag van de gelegenheid gebruik maken om te zeggen hoezeer we genoten hebben van onze Superior tour met Petra. Liz E.


Hallo, ik wilde je even laten weten dat Grand Walk erg goed was. Ze was erg geweldig en erg grappig. Zou je mijn dank aan Marta kunnen overbrengen. Marylyn R.