Maak een wandeling door Praag met gediplomeerde gidsen!

| Vragen - Wandelingen, Rondleidingen, Excursies | Walks Meeting Point | Over Wandelingen |

maart 17, 2022

Met de auto naar Praag

Deze rondleiding is het meest geschikt voor toeristen die weinig tijd hebben en het beste van Praag willen leren kennen binnen hun beperkte tijdsbestek. Oudere toeristen die beperkt mobiel zijn kunnen ook kiezen om van deze tour te genieten. Deze tour zal worden geleid door een gids die zal vertellen in het Engels, Spaans, Duits, Italiaans, Russisch enz.
maart 17, 2022

Individuele rondleiding

Laat ons weten wat u wilt zien, de tijd die u voor de tour uittrekt en uw voorkeuren. Deze tour zal aan uw wensen voldoen - reisleiding in het Engels, Spaans, Russisch, Italiaans, Duits enz.

Privé Gidsen

Onze professionele privégidsen kunnen u rondleiden door de stad Praag en Tsjechië zelf voor een rondleiding op maat. De gidsen zijn gediplomeerde en opgeleide professionals met certificering van de Praagse Informatiedienst. Zij bezitten kennis over de cultuur, taal, geschiedenis, kunst en architectuur van verschillende landstreken. We hebben gidsen die verschillende talen spreken, zoals Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Nederlands en Russisch, zodat we gemakkelijk met u kunnen communiceren.

Ongeacht het aantal personen in uw groep, rekenen wij een vast bedrag. Voor een optimale ervaring raden wij echter aan dat de groep niet meer dan 20 personen per gids telt. Het standaardtarief voor de gemeenschappelijke taalpakketten begint bij CZK 500 per uur voor de hele groep. Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor meer informatie over prijzen en aanbiedingen.