We zijn heel gemakkelijk te vinden!

Wandelingen - Ontmoetingspunt (Oude Stadsplein)

Het trefpunt van al onze wandelingen (behalve de bier- en spooktochten) is op de hoek van de Parijse straat (Pařížská) en het Oude Stadsplein. Het ligt tegenover de St. Nicolaaskerk en vlak naast het Tsjechische bureau voor toerisme. De receptie van uw hotel zal u de weg wijzen als u het vraagt.

Het Oude Stadsplein is een van de populairste toeristische bestemmingen van Praag en ligt op slechts vijf minuten lopen van het metrostation Staromestsa. Onze gids wacht u op met een rode paraplu met het logo van ons bedrijf erop. U wordt verzocht ten minste 10 minuten voor aanvang van de wandeling aanwezig te zijn.

Het identificeren van uw gids

De gids zal een rode paraplu dragen met de naam en het logo van ons bedrijf erop.

Marianské Plein

Het Marianské-plein is het ontmoetingspunt voor het tweede deel van onze gratis wandeltocht.

Het identificeren van uw gids

De gids zal een rode paraplu dragen met de naam en het logo van ons bedrijf erop.

 

Wanneer kom je aan?

Wij raden u aan 10 minuten voor de start van de wandeltocht of 15 minuten voor de vertrektijd van de boot aanwezig te zijn.

 

Boek vroeg

Onze rondleidingen zijn beperkt in capaciteit, dus we raden u aan vroeg online te boeken om uw plaats op de rondleiding te verzekeren. Dit is vooral van toepassing op onze riviercruises, omdat die beperkte zitplaatsen hebben.

 

Taxi van en naar het ontmoetingspunt

Als u wilt, kunnen we u ophalen van uw hotel en u afzetten bij het ontmoetingspunt, en u dan terugbrengen naar uw hotel of bestemming nadat de tour is afgelopen. U kunt deze dienst reserveren, vooral als het hotel waar u verblijft niet in het centrum van de stad ligt. Voor elke richting (heen of terug) rekenen wij CZK 300 voor een groep van 1-4 personen en CZK 400 voor 5-8 personen.

 

Boten - Vertrekpier

Aangezien we verschillende cruises hebben (diner, lunch en jazz boat cruises), zijn er verschillende ontmoetingsplaatsen. Zodra u de boeking hebt gemaakt, ontvangt u een bevestigingsmail met gedetailleerde informatie over het vertrekpunt en de vertrektijd.