Ontdek de schoonheid van Praag vanuit een ander perspectief

FAQ - Riviercruises | Vertrekpunt boot

Met een cruise op de Praagse rivier kunt u alles wat Praag te bieden heeft vanuit een heel ander perspectief bekijken. In tegenstelling tot de drukte van een wandeltocht of de verkeersdrukte van een bustocht, kunt u tijdens onze riviercruises genieten van alle bezienswaardigheden langs de serene rivier Vltava, die door het centrum van de stad stroomt.

Prague Airport Transfers biedt een verscheidenheid aan riviercruises in Praag om aan elke smaak en interesse tegemoet te komen. Of u nu overdag de prachtige architectuur van Praag wilt bekijken of 's avonds de lichtjes van de stad wilt bewonderen tegen de achtergrond van jazzmuziek, diner en dans aan boord, wij hebben de perfecte tour voor u.

Om een tour te kiezen, blader je door onze lijst van Praag sightseeing tours hieronder, en boek je online vanaf de pagina van die tour. Als u vragen heeft over riviertochten, neem dan contact met ons op voor meer informatie - we helpen u graag verder.

maart 17, 2022

Lunch op de riviercruise

Dit is sightseeing op de Praagse rivier op zijn best, waar u de historische gebouwen van de stad kunt bewonderen terwijl u aan boord geniet van een lunchbuffet. U komt door het historische centrum van Praag en ziet prachtige bezienswaardigheden zoals de Karelsbrug, de Praagse Burcht, de Sint-Nicolaaskerk en het Nationaal Theater.
maart 17, 2022

Jazz Boot Cruise

De Jazz Boat cruise is de perfecte manier om een avond door te brengen: met geweldige live jazzmuziek en een à la carte dinermenu als achtergrond, kunt u pittoreske Praagse bezienswaardigheden zoals de Karelsbrug en de Praagse Burcht bewonderen vanaf de Vltava rivier.
maart 17, 2022

Diner op de riviercruise

Deze boottocht op de Praagse rivier vindt 's nachts plaats. Terwijl u geniet van een buffetmaaltijd en livemuziek aan boord, kunt u alle belangrijke bezienswaardigheden langs de Moldau bekijken. Met de Karelsbrug, de Sint-Nicolaaskerk en de Praagse Burcht verlicht tegen de fonkelende nachthemel is deze rondleiding de perfecte keuze voor wie een romantisch weekendje naar de stad wil.