Leer meer over ons

Prague Airport Transfers begon zijn reis in 2006, met slechts een paar voertuigen. Maar we zijn sindsdien gegroeid, en nu bieden we luchthaven transfers, goedkope shuttles, en luxe limousine diensten. Wij zijn nu de leiders op het gebied van luchthaventransfers in Praag - daarvoor hebben we alleen onze klanten te danken die ons door en door vertrouwen. Op een gemiddelde dag behandelen we ongeveer 700 boekingen, en in april 2019 hebben we de mijlpaal van zeven miljoen overgedragen passagiers bereikt.

Eenvoudig gezegd, onze betrouwbare en handige service is eenvoudig te begrijpen omdat er een vaste prijs is voor reizen binnen de stad Praag en de Tsjechische Republiek. Wij werken samen met verschillende luchtvaartmaatschappijen, Praagse hotels en reisbureaus in onder meer het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Naast onze transfer-, limousineverhuur- en transportdiensten, zijn wij ook ervaren in het organiseren van rondreizen van verschillende omvang en duur, zoals riviercruises en excursies.

Wij streven ernaar onze klanten tevreden te stellen met onze uitgebreide service. Tot dusver hebben wij dat bereikt en zijn wij dus een gerenommeerde en betrouwbare servicegerichte onderneming geworden.

16 jaar uitmuntende service

Onze chauffeurs

Wij hebben onlangs ontdekt dat meer dan 50% van onze klanten van onze dienst gebruik maken nadat zij door hun vrienden en familie zijn aanbevolen.

Onze Vloot

Ons Motto

Ons bedrijf is opgericht om uitstekende kwaliteit vervoer tussen de luchthaven van Praag en verschillende locaties te garanderen.

Daarom is het motto van ons bedrijf:

- om betrouwbaarheid en veiligheid te garanderen
- om verantwoordelijk te rijden
- om comfortabele voertuigen te leveren aan onze klanten
- om tegen vaste prijzen te werken, zodat onze klanten zich kunnen ontspannen.

Our vehicles

Our vehicles

Our fleet

Our fleet

 • 2006

  Ons bedrijf werd opgericht.
 • 2007

  Een belangrijk jaar, waarin we aan het eind tien chauffeurs hadden en elke dag bijna 40-50 boekingen maakten.
 • 2009

  We begonnen zwaar te investeren in marketing en bouwden een nieuwe contractuele afdeling op.
 • 2010

  Wij hebben ons uitgebreid van alleen individuele klanten naar het bedienen van ook zakelijke klanten. We zijn aangesloten bij verschillende grote luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus. Tegen het einde van 2010 waren we uitgegroeid tot een bedrijf met 50 chauffeurs en ongeveer 200 dagelijkse boekingen.
 • 2014

  Met 100 chauffeurs die voor ons werken, hebben we een benchmark van 500 boekingen per dag.
 • 2016

  We zijn een samenwerking aangegaan met enkele grote bedrijven in de industrie. Op dit moment hebben wij 150 chauffeurs in dienst en nemen wij dagelijks ongeveer 700 boekingen aan.
 • 2019

  Wij zijn begonnen met de ontwikkeling van een nieuw boekingssysteem op maat en een mobiele applicatie. Wij geloven dat ons nieuwe gebruiksvriendelijke boekingssysteem onze klantenervaring zal verbeteren.
 • 2022

  We zijn zware tijden doorgekomen, zwaar getroffen door de COVID-19 pandemie, en hebben die tijd benut om onze dienstverlening te verbeteren door te investeren in een nieuw boekingssysteem en mobiele apps.

Onze klanten