Minibus service is een Mercedes Vito of VW Transporter tot 8 pk. Onze touringcar service wordt verzorgd door Mercedes Sprinter minibussen tot 20 pk, een ISUZU bussen tot 30 pk en Mercedes Turismo bussen tot 54 pk.
Onze Economy service wordt verzorgd door kleinere voertuigen, waardoor de capaciteit van de kofferbak wel wat beperkt is. Meestal maken we gebruik van een Skoda Octavia of een vergelijkbaar model.
Voor privé-vervoer bieden wij meestal Škoda Superb of VW Passat voertuigen aan die geschikt zijn voor maximaal vier passagiers. Als u meer dan vier middelgrote tassen heeft, raden wij u aan om een gratis upgrade naar een minibusje te boeken voor dezelfde prijs.
Voor gedeelde transfer gebruiken we voornamelijk Mercedes Vito minibusjes. Voor passagiers met meer koffers en passagiers die met kinderen reizen, raden wij u aan om in plaats daarvan onze privé-sedan of -minivan te boeken.
Voor onze limo-service maken we gebruik van een Lincoln-, Hummer- en Cadillac-voertuig, deze hebben een beperkte bagagecapaciteit. Als u veel bagage heeft of in een groep van meer dan vijf passagiers reist, heeft u wellicht een extra auto nodig voor uw bagage.

Waarom vooraf boeken?

Wachten op het openbaar vervoer, na een lange en vermoeiende vlucht, of vlak voor het vertrek naar de luchthaven, is altijd stressvol. Dan is er de mogelijkheid dat u door de gewone straattaxi's belazerd wordt omdat u een toerist bent. Een van de meest populaire trucs is dat u op een langere route, via de ring van de stad om het tarief wat wordt op te krikken, wordt genomen. En in tegenstelling tot andere taxi's in de lobby van de luchthaven van Praag, rekenen wij geen 10 EUR servicekosten aan voor het maken van een boeking. Om er zeker van te zijn dat u de beste service krijgt - u verdient niets minder, vinden wij - kunt u uw transfer vooraf bij ons boeken. U kunt gerust zijn in de wetenschap dat onze chauffeur u opwacht om u te ontvangen - zelfs als uw vlucht vertraging heeft of juist te vroeg aankomt - en u ook zal helpen met uw bagage. Al onze prijzen staan vast, u bespaart gegarandeerd tot 50% ten opzichte van de gewone taxi's op straat.

Wij worden aanbevolen in verschillende reisgidsen

Onze service staat ook vermeld in gidsen zoals Rick Steve’s Prague & The Czech Republic, Lonely Planet en andere.