Samenwerkingsdiensten en voordelen voor vaste klanten en reisagenten

Onze vloot | Onze chauffeurs | PDF Presentatie | CZK prijslijst | EUR prijslijst

Partnerschap

Hotels en andere agentschappen die woningen verhuren, evenals reisbureaus en bedrijven die regelmatig transfers nodig hebben, kunnen genieten van de samenwerking en de speciale prijzen van Prague Airport Transfers. De prijzen zijn onderhandelbaar op individuele basis. U kunt hier klikken om de algemene prijslijst van het partnerschap te downloaden.

U kunt ook deelnemen aan ons affiliate programma en commissies verdienen op doorverwezen verkopen als u een website runt die gerelateerd is aan reizen in Praag.

Vaste Klanten

Onze vaste klanten kunnen profiteren van concurrerende partnerschapsprijzen - of het nu gaat om individuele klanten of groepen bedrijven - waardoor u gegarandeerd een aanzienlijk bedrag kunt besparen voor dezelfde topkwaliteit en ongeëvenaarde service! Dus, als u regelmatig naar de luchthaven van Praag reist, neem dan nu contact met ons op!

Vervoer voor Groepen

Als u eigenaar of manager bent van een bedrijfsgroep, en uw werknemers moeten regelmatig naar de luchthaven van Praag reizen, kunt u denken aan onze complete vervoersdienst. U krijgt zeer professionele chauffeurs, een up-to-date, comfortabel en indrukwekkend wagenpark, concurrerende prijzen, betaling op factuur en een 100% geld-terug garantie (geen vragen gesteld), om maar een paar van de vele voordelen te noemen die wij te bieden hebben. Een bijkomend voordeel is dat onze beleefde en Engels sprekende chauffeurs ervoor zullen zorgen dat alle buitenlandse klanten of zakenpartners die u misschien Praag heeft bezocht netjes zullen worden verwelkomd en een leuke en comfortabele reis zullen hebben, zonder de kans te worden opgelicht door de oneerlijke gele taxichauffeurs.

Hotel vervoer

Dit is een van de beste en belangrijkste onderdelen van ons bedrijf. Veel belangrijke hotels en vakantie appartementen in Praag maken regelmatig gebruik van onze vervoersdiensten voor hun gasten. Als u eigenaar of beheerder bent van een hotel of vakantieappartement, neem dan contact met ons op; wij zullen zeker aan al uw eisen voldoen.

Operationele Procedures

Privé Transfer

Onze beleefde en Engels sprekende chauffeurs zullen u opwachten op de luchthaven wanneer u aankomt. Zij zullen een kaart bij zich hebben met uw naam (of die van uw bedrijf, welke u verkiest), zodat u hen gemakkelijk kunt terugvinden. Als zij lang moeten wachten, parkeren zij hun voertuigen op een nabijgelegen, beveiligde parkeerplaats. Als u waarschijnlijk op zeer korte termijn de luchthaven zult verlaten, worden de voertuigen geparkeerd op de "kort parkeren strook" net buiten het terminalgebouw.

U kunt de kaart die de bestuurder vasthoudt naar uw wensen laten aanpassen. U kunt bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf in de kaart opnemen om de identificatie te vergemakkelijken. Sommige van onze vaste zakelijke klanten gebruiken deze methode.

Shared deur-tot-deur Shuttle

Wanneer onze chauffeurs "transfertopdrachten" krijgen toegewezen, wordt hen verteld dat zij alle pendelpassagiers van één vlucht moeten ontvangen. Al onze pendelpassagiers van dezelfde vlucht reizen in hetzelfde voertuig (soms worden passagiers van andere vluchten die rond dezelfde tijd aankomen ook in datzelfde voertuig vervoerd). Normaal gesproken wijzen we een minibus toe voor acht passagiers, maar niet altijd; soms sturen we een standaard sedan of een grote minibus. Wij geven om de kostbare tijd van onze klanten, dus proberen wij hun wachttijd te minimaliseren door alleen shuttle passagiers van dezelfde vlucht in hetzelfde gedeelde voertuig te laten reizen. De wachttijd is betrekkelijk kort - over het algemeen tussen de vijf en vijftien minuten, maximaal. Gewoonlijk worden maximaal drie afzonderlijke groepen reizigers samengebracht op dezelfde route vanaf de luchthaven.