Ga naar uw favoriete bestemming - waar dan ook in Praag - voor één prijs


Het maakt niet uit welke service u kiest

Of het nu de shuttle, taxi of limo is - u zult genieten van tal van voordelen, die uw verblijf in Praag ongetwijfeld zowel gedenkwaardig als plezierig zullen maken.

Hieronder volgen enkele van deze voordelen:

 • Ervaren Engels sprekende chauffeurs
 • 24/7 ondersteuning
 • Gratis bezoekersgids
 • Gratis kaarten
 • Nieuwe voertuigen met heerlijke airconditioning
 • Betaling met contant geld of met debet- en kredietkaarten
 • Gratis rondleiding van vier uur door de prachtige stad Praag
 • Geld-terug-garantie
 • Onmiddellijke bevestiging van de reservering

Taxi waarschuwing

Onlangs in de pers (over oneerlijke Praagse Taxichauffeurs). Het is een officiële waarschuwing in elke Praagse reisgids: Kijk uit voor de taxichauffeurs. Gewetenloze taxichauffeurs zijn berucht om het kijken naar vreemdelingen ....lees meer

Uw tevredenheid is onze zorg

U kunt veelgestelde vragen en antwoorden lezen op de pagina met veelgestelde vragen,
of u contact met ons opnemen direct over vragen - we zijn er altijd om

Online boeken is gemakkelijk en snel

Als u in het komende uur aankomt of vertrekt, bel ons dan even. Anders kunt u gewoon het boekingsformulier invullen.

Gratis Toeristische gids en kaart van Praag

Wanneer u in Praag aankomt, zal onze chauffeur u uw gratis Gids en Kaart overhandigen. lees meer


 • Tom Scott

  Hallo, ik wilde alleen maar mijn chauffeur prijzen die efficiënt, zeer beleefd, deskundig en vriendelijk was -- en onberispelijk Engels sprak natuurlijk! Hij maakte mijn reis naar het centrum van Praag erg plezierig na een zware dag. Heel erg bedankt en bedank hem alsjeblieft. Het spijt me dat ik zijn naam niet meer weet.

  Tom Scott
 • Nigel Uzzell

  Ik wilde u even laten weten hoe fantastisch uw service is geweest. Op zondag 22 februari liepen we zoveel vertraging op door problemen met de bemanning en vervolgens technische problemen dat ik wanhoopte Praag ooit te bereiken. Ik heb het nummer van de hulplijn in de e-mail gebruikt en de dame met wie ik sprak was duidelijk en informatief en toen we een nieuwe tijd hadden, bevestigde ze dat de Hummer er zou zijn, ondanks het late tijdstip. Dit was een speciale traktatie voor mijn verjaardag die ik had geregeld voor mijn gasten die Praag voor de eerste keer bezochten en om na de teleurstelling van de vertragingen op het vliegveld aan te komen en de Hummer daar voor hen aan te treffen, was de vakantie een geweldige start. Uw chauffeur was ook uitstekend en liet de ramen op precies het juiste moment zakken voor een magisch uitzicht over de stad. Wat een manier om aan te komen. Verder op de dag van vertrek, toen we door een verwisseling van iemand anders van vertreknummer moesten veranderen, heeft uw helpdesk ons snel en efficiënt aan een extra voertuig geholpen. Ik moet zeggen dat uw service uitstekend was en ik zou u zeker aan iedereen aanbevelen en zal u ongetwijfeld weer gebruiken. Hartelijk dank voor al uw hulp.

  Nigel Uzzell
 • Karen Copley

  Hallo, we maakten gebruik van uw diensten op 14 december 2014. Ik heb zojuist uw diensten als uitstekend aanbevolen op trip advisor, laat uw normen alstublieft niet zakken blijf uitstekende service leveren en uw toekomst zal veilig zijn.

  Karen Copley
 • Jackie O'Dowd

  Hoi,

  Ik wil jullie bedanken voor de briljante service, zeer professioneel en betrouwbaar, waardoor we konden ontspannen en genieten van ons lange weekend. Nogmaals bedankt.

  Bezocht Praag-27 februari 2015 tot 2 maart 2015.

  Jackie O'Dowd
 • Kim Teague

  Gewoon een snelle e-mail om u te complimenteren met uw service. Op tijd, met vriendelijk efficiënt personeel die waar voor hun geld bieden. Ik zou jullie zonder problemen aanbevelen aan iedereen die de stad bezoekt. Hartelijk dank.

   

  Kim Teague
 • Elizabeth Madsen

  Ik wil u heel erg bedanken voor de geweldige service die we kregen toen we Praag bezochten een week geleden:-))al onze chauffeurs waren goed gemanierd, professioneel en zeer behulpzaam:-))we zullen uw bedrijf absoluut aanbevelen aan onze vrienden en familie:-))) Uit de grond van ons hart bedankt voor het geweldige en gedenkwaardige bezoek aan Praag. Ik moet zeggen dat we allemaal onder de indruk waren van uw chauffeurs:-)))))) nogmaals bedankt en we zullen zeker terugkomen naar Praag en weer gebruik maken van uw diensten:-)))))

  Elizabeth Madsen
 • vicki webster

  Hoi

  Ik wilde alleen maar een e-mail sturen om te zeggen dat ik erg blij ben met de diensten die ik heb ontvangen.

  Een speciaal woord van dank aan Ross de reisleider voor de gratis rondleiding van zondag. Zijn kennis, deskundigheid en enthousiasme waren gewoonweg verbluffend en ik zou graag voor die rondleiding hebben betaald vanwege hem. Het weer zat hem een beetje tegen, maar dat deerde de tour niet en hij deed zijn uiterste best om ervoor te zorgen dat we overdekt stopten, zodat we beschut waren tegen de regen (hij gaf zelfs zijn paraplu aan een van de gasten in de groep!) Ik hoop dat hij, en zijn bazen, beseffen hoe goed hij is in zijn werk.

  Voor een gratis rondleiding was ik verbaasd. Ik reis veel en dit was veruit de meest uitgebreide en klantgerichte tour die ik ooit heb meegemaakt. Geef alstublieft mijn dank door aan Ross en ik hoop dat hij op een of andere manier wordt gefeliciteerd voor het geweldige werk dat hij doet!!!

  Dank je, Vicki.

  vicki webster
 • O'Sullivan

  We zijn net van ons hotel naar het vliegveld gegaan. Dank u voor 2 zeer gemakkelijke reizen. Prettige chauffeur, snel antwoord op vragen per e-mail. Ik beveel uw service graag aan. Hartelijk dank.

  O'Sullivan
 • Ian McLaren, Edinburgh

  Beste Steven, Even een berichtje om te zeggen dat ik erg onder de indruk was van je transferservice. Uitstekend comfort, snelle en efficiënte chauffeurs, maar... jullie kleine gids was gewoon FABUL om door te bladeren tijdens een cocktail en diner...

  Ian McLaren, Edinburgh
 • Catherine Hancock-Peat

  Goedenavond,

  Ik wilde u bedanken voor de uitstekende service die we van uw bedrijf kregen toen we Praag bezochten. Beide chauffeurs waren goed gepresenteerd, zeer beleefd, behulpzaam en punctueel, en de auto's waren schoon en comfortabel.

  We waren erg onder de indruk van de professionele service en zouden zeker weer bij jullie boeken. Ik zal uw bedrijf aanbevelen aan vrienden en familie als ze Praag bezoeken.

  Dank u wel.

  Catherine Hancock-Peat
 • Kevin Fletcher-Biles

  Een paar dagen voor vertrek online geboekt vanuit het VK. Gemakkelijk boekingssysteem, snelle bevestiging en geen betaling vooraf nodig, gewoon de chauffeur betaald bij aankomst in het hotel. Duidelijke prijsopgave (ongeveer £16 per auto) en dat was een enorme Skoda Superb stationwagon die ruim plaats bood aan 4 passagiers en bagage, Engels sprekende chauffeur ontmoet je bij aankomst en helpt met bagage. Efficiënte transfer rechtstreeks naar het hotel zonder gedoe met het lokale openbaar vervoer of de te dure openbare taxi's. Het mooiste was dat ik een bon kreeg voor een gratis stadswandeling vanaf het Oude Stadsplein. Dit bleek een wandeling van 5 uur te zijn waarbij de meeste prominente bezienswaardigheden van de stad werden aangedaan, inclusief een wandeling naar het kasteel met een Engelssprekende student; alleen al het taxitarief waard. We waren zo onder de indruk dat we zonder aarzelen de terugreis naar de luchthaven bij dit bedrijf hebben geboekt.

  Kevin Fletcher-Biles
 • C. J. Andrews

  Net terug uit Praag en we hebben gebruik gemaakt van uw diensten van en naar het vliegveld en een avondtocht op de rivier.

  Alle regelingen waren eerste klas....timing, aangename chauffeurs en contact van het kantoor....teksten en e-mails enz.

  Goed gedaan en dank u.

  Ik kan mijn referentie niet vinden, maar dat geeft niet, gewoon goede service van jullie

  C. J. Andrews
 • Emma Luing and family

  Ik wilde u schrijven, om u te bedanken voor de uitstekende service die we kregen op onze recente vakantie naar Karlovy Vary. Uw chauffeurs spreken allemaal vloeiend Engels en zorgen ervoor dat de klant zich op zijn gemak en comfortabel voelt, ze praten graag maar eisen nooit een gesprek op. Ik zou niet blijer kunnen zijn met de service die we kregen, vooral met de aardige chauffeur die ons van het vliegveld naar Grand Hotel Pupp bracht en weer ophaalde - we waren dankbaar voor zijn gemoedelijke aard, en dat hij graag voor ons stopte omdat de reis een tijdje duurde. We waardeerden het dat hij een zeer voorzichtige chauffeur was, omdat het nogal ijzig weer was, en dat hij onze veiligheid voorop stelde. Ik ben blij dat u mij op welke manier dan ook kunt citeren, en zal u sterk aanbevelen, zowel op trip advisor als aan iedereen die we kennen die naar Praag reist. We kijken ernaar uit om in december 2015 weer bij u te boeken.

  Emma Luing and family
 • Goedenavond. We zijn net thuisgekomen uit Praag en willen graag van de gelegenheid gebruik maken om te zeggen hoezeer we genoten hebben van onze Superior tour met Petra. Liz E.

 • Hallo, ik wilde je even laten weten dat Grand Walk erg goed was. Ze was erg geweldig en erg grappig. Zou je mijn dank aan Marta kunnen overbrengen. Marylyn R.