Reizen van en naar de luchthaven

Gemakkelijk gemaakt met de luchthaven transfer diensten van Praag

Aankomen op de luchthaven | Aankomen op het treinstation | Aankomen op het busstation | Play Video

Hoe het werkt
1

Online boeken

Plan uw transfer van of naar de luchthaven of het station op voorhand.
Hoe het werkt
2

Kies uw auto

Kies uw type voertuig en andere extra's. Betaal contant of met kaart.
Hoe het werkt
3

Ontmoet uw chauffeur

Onze chauffeur zal u verwelkomen op de luchthaven.
Hoe het werkt
4

Geniet van een veilige transfer

Op weg naar uw hotel zal onze chauffeur u nuttige informatie geven.
Hoe het werkt

Reserveren

U kunt ervoor kiezen ons formulier in te vullen of ons rechtstreeks te bellen indien u een luchthaven transfer wenst te huren. U kunt ook kiezen voor de vorm van betaling die u het beste uitkomt: contant bij aankomst bij de chauffeur, met uw creditcard of door vooraf online te betalen. Een factor die ons onderscheidt van het openbaar vervoer is dat u 24x7 van onze diensten gebruik kunt maken, zodat u van of naar de luchthaven kunt reizen op het tijdstip dat u het beste uitkomt. Wij raden u ten zeerste aan ons te bellen als u binnen een uur in Praag moet aankomen of als u rechtstreeks met onze agenten wilt spreken. Indien u echter geen luchthaventransfer op voorhand wenst te boeken, kunt u ons bellen nadat u op de luchthaven van Praag bent geland en een transfer regelen. Nog een voordeel dat u zult genieten - ons bellen is gratis.


Of u nu een toerist bent of een inwoner, reizen in Praag - vooral tijdens de spitsuren - is een heel gedoe. Het wordt nog lastiger als je last hebt van een jetlag. Echter, met de hulp van Prague Airport Transfers - het grootste luchthaven transfer bedrijf in Praag - kunt u gemakkelijk en zeer comfortabel naar uw bestemming komen.

Lees meer getuigenissen

Aankomst op de luchthaven

Na het passeren van de douane, de bagage reclaims ruimte en alle andere formaliteiten, wordt u ontvangen door onze taxichauffeur, die een kaart met uw naam erop zal houden.

Onze behulpzame en toegewijde chauffeur zal op u wachten, wat er ook gebeurt - zelfs als uw vlucht vertraagd is, hoeft u zich geen zorgen te maken.

Hoe het werkt

Reistijd en afstand tussen de luchthaven en uw hotel

De reistijd van de luchthaven naar uw bestemming hangt vooral af van de ligging van uw hotel en het verkeer waarmee u te maken krijgt.

De afstand tussen de luchthaven van Praag en de hotels in Praag ligt tussen de 5 en 35 km, en het kan tussen de 15 en 40 minuten duren om uw bestemming vanaf de luchthaven te bereiken.

Het stadscentrum, ook bekend als de oude stad, ligt op 20 km van de luchthaven - een ritje van slechts 25 minuten.

Aankomst in het treinstation

Nadat u op het station bent aangekomen, zult u in de stationshal - net naast het Burger King restaurant - onze chauffeur aantreffen die u staat op te wachten met een kaart waarop het logo van ons bedrijf en uw naam zijn afgedrukt. Het zal niet moeilijk zijn om Burger King (en dus ook uw chauffeur) te vinden, want het ligt op de weg van het perron naar de aankomsthal. Het maakt niet uit op welk treinstation u aankomt (zoals het treinstation van Holešovice) - onze chauffeur zal u op het juiste perron en op de juiste tijd opwachten, wederom met een kaart in de hand met het logo van ons bedrijf en uw naam erop gedrukt. Dat is nog niet eens het beste deel; zelfs als onze chauffeur om wat voor reden dan ook op u moet wachten, kost het u geen extra kosten!

Aankomst bij het busstation

Nadat u bent aangekomen op het hoofdbusstation Florenc, ziet u onze chauffeur op u wachten in de hal van het busstation - weer naast het Burger King restaurant. Als je op een ander station aankomt - maak je geen zorgen. Onze chauffeur zal u opwachten bij het juiste restaurant op het juiste tijdstip, met een kaart met het logo van ons bedrijf en uw naam erop gedrukt. Nogmaals, u hoeft geen extra geld te betalen als uw bus vertraging oploopt.