Bericht: In verband met het Coronavirus (COVID-19) zijn de veiligheidsmaatregelen voor GRATIS WANDELINGSTURINGEN tot nader order opgeschort.

Rondleidingen in de Grote Stad Praag

Praag is een historisch belangrijke, mooie stad. Een eenvoudige wandeling langs de wegen geeft u de gelegenheid om verschillende bezienswaardigheden te zien en de stad te leren kennen. Wie weet ontdek je wel een paar van de verborgen plekjes van de stad!

Een wandeling door Praag is een manier om vertrouwd te raken met de stad en haar geschiedenis & architectuur, vooral voor diegenen die de stad voor de eerste keer bezoeken.

Onze gratis wandeling door Praag is ontworpen om u de belangrijkste toeristische attracties van de stad te laten zien. Het is een geweldige manier om Praag te leren kennen, vooral als u met een krap budget reist.

Onze wandeltochten starten elke dag vanaf het Oude Stadsplein in het hart van de stad, tenzij anders aangegeven. Als u niet wilt lopen, kunt u gebruik maken van een Praagse sightseeing service die u ophaalt bij uw hotel en u rondleidt door de stad.


De riviercruises in Praag

Praag heeft veel te bieden. Met de Praagse riviercruise kunt u van dit alles genieten, maar dan vanuit een andere, interessante hoek.

Er zullen geen problemen zijn met de wandeltocht of met de bus in het verkeer. Met de riviercruises kunt u de prachtige bezienswaardigheden langs de machtige Vltava zien, die door het hart van de stad stroomt.


Dagtochten & Excursies - Buiten Praag!

Praag is een schoonheid, maar dat geldt ook voor de rest van Tsjechië. Als u een paar dagen in Praag blijft, bekijk dan ook de magische plaatsen buiten de grote stad.

Historisch en cultureel rijk met kastelen en aristocratische monumenten, is Bohemen een van de plaatsen om te bezoeken. De geneeskrachtige kuuroorden van West-Bohemen zijn wereldwijd vermaard, terwijl de tragische verhalen van Terezin over de Tweede Wereldoorlog veel te leren bieden. Cesky Krumlov en Kutna Hora zijn enkele van de middeleeuwse stadjes in Zuid-Bohemen die u zeker moet bezoeken. Lees verder voor meer informatie over onze excursies en dagtochten.

 • vicki webster

  Hoi

  Ik wilde alleen maar een e-mail sturen om te zeggen dat ik erg blij ben met de diensten die ik heb ontvangen.

  Een speciaal woord van dank aan Ross de reisleider voor de gratis rondleiding van zondag. Zijn kennis, deskundigheid en enthousiasme waren gewoonweg verbluffend en ik zou graag voor die rondleiding hebben betaald vanwege hem. Het weer zat hem een beetje tegen, maar dat deerde de tour niet en hij deed zijn uiterste best om ervoor te zorgen dat we overdekt stopten, zodat we beschut waren tegen de regen (hij gaf zelfs zijn paraplu aan een van de gasten in de groep!) Ik hoop dat hij, en zijn bazen, beseffen hoe goed hij is in zijn werk.

  Voor een gratis rondleiding was ik verbaasd. Ik reis veel en dit was veruit de meest uitgebreide en klantgerichte tour die ik ooit heb meegemaakt. Geef alstublieft mijn dank door aan Ross en ik hoop dat hij op een of andere manier wordt gefeliciteerd voor het geweldige werk dat hij doet!!!

  Dank je, Vicki.

  vicki webster
 • Kevin Fletcher-Biles

  Een paar dagen voor vertrek online geboekt vanuit het VK. Gemakkelijk boekingssysteem, snelle bevestiging en geen betaling vooraf nodig, gewoon de chauffeur betaald bij aankomst in het hotel. Duidelijke prijsopgave (ongeveer £16 per auto) en dat was een enorme Skoda Superb stationwagon die ruim plaats bood aan 4 passagiers en bagage, Engels sprekende chauffeur ontmoet je bij aankomst en helpt met bagage. Efficiënte transfer rechtstreeks naar het hotel zonder gedoe met het lokale openbaar vervoer of de te dure openbare taxi's. Het mooiste was dat ik een bon kreeg voor een gratis stadswandeling vanaf het Oude Stadsplein. Dit bleek een wandeling van 5 uur te zijn waarbij de meeste prominente bezienswaardigheden van de stad werden aangedaan, inclusief een wandeling naar het kasteel met een Engelssprekende student; alleen al het taxitarief waard. We waren zo onder de indruk dat we zonder aarzelen de terugreis naar de luchthaven bij dit bedrijf hebben geboekt.

  Kevin Fletcher-Biles
 • Goedenavond. We zijn net thuisgekomen uit Praag en willen graag van de gelegenheid gebruik maken om te zeggen hoezeer we genoten hebben van onze Superior tour met Petra. Liz E.

 • Hallo, ik wilde je even laten weten dat Grand Walk erg goed was. Ze was erg geweldig en erg grappig. Zou je mijn dank aan Marta kunnen overbrengen. Marylyn R.