Veiligheid Gegarandeerd met Praag Luchthaven Transfers

Al onze chauffeurs zijn ofwel dagelijks getest of volledig ingeënt voor COVID-19 en dragen een gezichtsmasker (FFP2 of N95).

Om alle risico's tot een minimum te beperken, controleren wij regelmatig auto's en communiceren wij met onze chauffeurs over de beste en meest doeltreffende manieren om de verspreiding van infecties te voorkomen. Chauffeurs zijn verplicht onze veiligheidsnormen na te leven, en in het bijzonder moeten zij beschermende maskers dragen en hun auto's na elke rit desinfecteren. Chauffeurs worden ook dagelijks getest op hun temperatuur en mogen alleen rijden als ze geen koorts of andere griepsymptomen hebben.

Wij verzoeken u ook vriendelijk een mond- en neusmasker te dragen tijdens het gebruik van onze vervoersdienst. Passagiers wordt ook aangeraden een handdesinfectiemiddel te gebruiken alvorens het voertuig te betreden. Wij raden u aan op de achterbank te gaan zitten en, indien mogelijk, het raam te openen voor extra luchtventilatie. Als u hoest of niest, bedek dan uw mond met uw elleboog of zakdoek.


Kind Veiligheid

Wij geven net zoveel om de veiligheid van uw kinderen als u. Als u kleine engeltjes meeneemt, laat het ons dan van tevoren weten - tijdens het maken van de reservering - zodat we de bijbehorende zitplaatsen en andere veiligheidsmaatregelen kunnen regelen en ze klaar hebben staan als u aankomt. Om het nog beter voor u te maken, bieden wij deze diensten gratis aan! Babyzitjes zijn niet verplicht, maar worden wel sterk aanbevolen. Prague Airport Transfers ondersteunt en voldoet aan de veiligheidsvoorschriften en aanbevelingen voor het reizen met kinderen volgens het plaatselijke Ministerie van Vervoer.


Veiligheid van de passagiers

Wij vinden dat onze klanten de best mogelijke veiligheidsmaatregelen moeten hebben, dus om dat te garanderen zorgen wij ervoor dat al onze voertuigen verzekerd zijn - ver boven de grondwettelijke verplichting. Wij maken er een topprioriteit van om de veiligheid van de klant te verzekeren en hun reis zo probleemloos mogelijk te laten verlopen, omdat wij begrijpen dat een tevreden klant zal doorvertellen.


Baby autostoeltjes

De soorten baby autostoeltjes die we leveren:

Autostoeltjes voor baby 's - Geschikt voor kinderen tot 9 kg (20 lbs.). Vertaald naar leeftijd tot 1 jaar oud.

Peuterautostoeltjes - Geschikt voor kinderen van 9 kg tot 18 kg (20 - 40 lbs.). Vertaalt naar 1 tot 4 jarigen qua leeftijd.

Autostoeltjes met verhoger - Geschikt voor kinderen van 18 kg tot 36 kg (40 - 80 lbs.). Vertaalt naar 4 tot 12 jarigen in termen van leeftijd.


Voertuig Veiligheid

Nog een andere moeite die wij doen om ervoor te zorgen dat uw reis met ons veilig en gezond verloopt, is het gebruik van GPS om onze voertuigen te volgen. Al onze voertuigen zijn uitgerust met GPS en worden altijd gecontroleerd en gevolgd om uw veiligheid te garanderen. Wij kunnen meestal binnen 15 minuten een voertuig voor u regelen als u een transfer van of naar de luchthaven nodig heeft, of zelfs een transfer naar de stad.

Onze ervaren en deskundige chauffeurs hebben 10 jaar kwaliteitsservice achter de rug en spreken Engels. Ze zijn beleefd en zullen je helpen met je bagage. Bovendien krijgt u 24/7 ondersteuning van de klantendienst, zowel via telefoon als e-mail.


Gegarandeerd de beste prijs

Een ding dat onze klanten kunnen er zeker van zijn is dat de prijs en de service die wij bieden voor het aangeboden voertuig assortiment is ongeëvenaard. Bovendien bieden wij geld terug garantie - geen vragen gesteld. Bovendien kunnen onze klanten hun reservering op elk moment gratis annuleren - zonder aanbetaling.

Wij hechten ook veel waarde aan de band en het vertrouwen tussen ons en de cliënt. Daarom zijn wij vanaf het begin volledig transparant, en de prijs die de klanten overeenkomen is de vaste prijs. Er worden geen verborgen of extra kosten aan de klant in rekening gebracht - zoals parkeergeld, wachtgeld, taximeter, enz.


De belofte van de beste service

In Praag is het heel goed mogelijk dat de taxichauffeur u een veel hoger tarief aanrekent dan het werkelijke tarief. De chauffeur kent misschien uw taal niet, en het voertuig kan veel minder comfortabel zijn dan u wenst. Het wordt ten zeerste aanbevolen om een transfer te boeken met Prague Airport Services - het duurt slechts 5 minuten en stelt u in staat om alle hierboven genoemde risico's te vermijden. Hoewel sommige klanten wantrouwig kunnen staan tegenover een online taxi verhuurdienst met meer dan eerlijke voorwaarden, garanderen wij dat de service die wij bieden, gewoon elite is (geen voorschotten vereist).