Aankomsthal luchthaven

Het is gemakkelijk om onze chauffeurs te herkennen, met oranje borden met ons bedrijfslogo en uw naam erop. Als u de voor u bestemde chauffeur niet ziet, kunt u een van de andere chauffeurs van ons bedrijf vragen om u te helpen. Of u kunt de gratis hulplijn bellen, 800 870 888, vanaf een van de openbare telefooncellen, en wij zullen u verder helpen.

Wat te doen als u uw chauffeur niet kunt vinden

Hoewel wij altijd proberen op tijd te zijn, kunnen er zich buiten onze controle gevallen voordoen waarin een kleine vertraging kan optreden. Reken op een marge van vijf minuten, en als uw transfer dan nog niet is aangekomen, bel dan de gratis lijn (+420) 800 870 888 of de telefoon in Praag (+420) 222 554 211. Openbare telefoons bevinden zich in de aankomsthallen.

Hoe vindt u uw chauffeur bij aankomst op het vliegveld van Praag

Hartelijk Welkom

Terminal 1

Deze terminal is bestemd voor intercontinentale vluchten en passagiers die door de douane en de immigratie moeten. Vluchten uit het Verenigd Koninkrijk en Ierland, en Noord-Amerikaanse, Midden-Oosterse, Afrikaanse en Aziatische landen komen hier aan. De totale tijd die nodig is voor alle formaliteiten voor aankomst in de lobby wordt geschat op 20 minuten zonder inchecktassen en 35 minuten met tassen.


Terminal 2

Deze vlucht is voor landen die lid zijn van het EU-Schengenakkoord (behalve het VK en Ierland). Ook andere Europese vluchten komen hier aan, en klanten hoeven geen paspoort of ID te tonen om de formaliteiten te vervullen. De geschatte tijd om bij de lobby aan te komen varieert van 10 tot 35 minuten, afhankelijk van de incheckzakken.


Terminal 3

Deze terminal is uitsluitend bestemd voor overheids- en privévluchten.