Op zoek naar een excursie of dagtrip tijdens uw verblijf in Praag? Zoek niet verder!

FAQs - Excursies

Gedeelde Excursies

Omdat het gewone excursies zijn, worden ze volgens een vast tijdschema gehouden en zijn ze dus niet zo flexibel als privé-excursies. De minibus waarmee u reist, wordt gedeeld met anderen die deelnemen aan de gezamenlijke excursies.

Onze reguliere tour prijzen worden berekend per persoon en omvatten het volgende:

  • Ophalen bij uw hotel
  • Entreegelden voor attracties
  • Lunch (op geselecteerde tours)
  • Gekwalificeerde reisleider met voldoende kennis van de geschiedenis en achtergrond van de bezochte plaatsen

Opmerking: Als u met een groep van meer dan 12 personen reist en een gedeelde excursie boekt, zullen wij (in de meeste gevallen) een voertuig uitsluitend voor uw groep regelen.


Voordelen:

  • Goedkoper dan privé-excursies
  • Een goede gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten, vooral als u alleen reist

Nadelen:

  • Strikt vastgestelde datum en tijd
  • Beperkte tijd voor het verkennen van de bezochte sites

Flexibele privé-excursies

De privé-excursies die wij aanbieden zijn 100% flexibel en aanpasbaar, en u kunt zelfs de route kiezen die u zult nemen en de bezienswaardigheden die u onderweg zult zien. Bovendien kunt u zelf het tijdstip van de tour kiezen, zodat het u uitkomt, en de tijd die u op elke plaats die u bezoekt doorbrengt! (De prijs van de rondleiding zal worden aangepast aan de verkorting of verlenging van de tijd die op elke site wordt doorgebracht).

Al onze privé tours komen met de volgende voordelen:

  • Een standaard voertuig: Wij stellen een sedan ter beschikking voor groepen tot vier personen en ofwel een minibus of een bus voor grotere groepen. De prijzen zijn inclusief wachtgeld op de bestemming en de transfer terug naar uw hotel. In de prijs is niet begrepen het extra rondrijden in de omgeving na aankomst op de bestemming van uw keuze. Toiletpauzes en pauzes voor verfrissingen zijn in de prijs inbegrepen.
  • Engels sprekende chauffeur: U krijgt van onze Engelssprekende chauffeurs de basisinformatie die u moet weten over de locaties die u zult bezoeken. U kunt gebruik maken van de talrijke gratis brochures en kaarten die in de toeristeninformatiecentra verkrijgbaar zijn voor alle aanvullende informatie die u wenst te weten.

Optionele gids: Bij privérondleidingen en excursies zijn gidsen niet inbegrepen, maar we kunnen wel een gids regelen die u op uw excursie vergezelt als u daar behoefte aan hebt - tegen een toeslag. Laat het ons weten wanneer u reserveert, en wij zorgen voor de rest. De reisleider kan u in verschillende talen, zoals Duits, Spaans, Russisch, Portugees, Italiaans en Frans, informeren over de door u gekozen bestemmingen. De gidsen worden meegeteld voor het aantal personen in uw groep. Bijvoorbeeld, als u in totaal vier personen in uw groep hebt, dan wordt de prijs met een gids geteld als een excursie van vijf personen. De prijzen voor onze privé-excursies worden bepaald per voertuig en niet door de grootte van uw groep. Dit betekent dat als u met een groep van 1-4 personen reist, u de prijs van een sedan zult moeten betalen, en voor een groep van 5-8 personen de prijs van een minivan. Met andere woorden, hoe meer mensen u in uw groep hebt, hoe minder u per persoon hoeft te betalen.

We hebben zoveel geleerd op deze reis naar de Karlovy Vary. Dank u voor uw organisatie, en de enorme kennis die u met ons hebt gedeeld. Onze chauffeur Peter was beter dan een professionele reisleider. Linda M., Manchester
Uw excursie was precies waar ik naar op zoek was. Onze chauffeur was uitstekend en de informatie DVD die we onderweg naar de Kutna Hora bekeken maakte onze reis nog beter. Ook een goede prijs-kwaliteitverhouding, zeer aan te bevelen. Tonny S.
Het is mij een genoegen om mijn volledige tevredenheid te uiten over de voortreffelijke reis naar de Karlstejn. Even ontsnappen uit de drukke stad... Stuur mijn dank naar Martin, uw chauffeur. Izzak
Hallo daar, We hebben deze tour vandaag bijgewoond, en ik wilde alleen maar schrijven en zeggen hoezeer ik en mijn moeder ervan genoten hebben! Onze gids was fantastisch en zo kundig. Kunt u mij haar naam vertellen? Ik heb haar geen fooi gegeven, maar ik wou dat ik dat wel had gedaan. Zou je mijn boodschap van dank kunnen doorgeven. Helen Whitby, UK