choose your language  Prague Airport Transfers US version  Prag Flughafentransfers  Transport de l’aéroport de Prague  Taxis desde el aeropuerto Praga  Taxi dell’Aeroporto Praga  Praag Luchthaven Taxi  Prag Flygplatstaxi  Praha Flyplass Taxi  Prag Lufthavnstaxa  αεροδρόμιο Πράγα Taxi  הזמינו הסעה משדה התעופה של פראג במונית פרטית  プラハ空港送迎車  프라하 공항 택시 예약  Doprava letiště Praha Ruzyně  Такси в Праге - Аэропорт  Praga - Táxi de Aeroporto  Praha Lentokenttätaksi  Taxi z lotniska Praga  Prága repülõtéri transzfer  PRAAG TRANSFERS Prague Airport Transfers - Express Transport
INDEX | LUCHTHAVEN PRAAG | OVER PRAAGSE TAXICHAFFEURS | BOEKINGSVOORWAARDEN | KONTAKTEER ONS
Live Help
menu Reserveer Luchthaven Transfer
menu Reservering van het vervoer vanaf/naar een treinstation
menu Vervoer vanuit de luchthaven naar andere steden
menu Prijzen van het taxi vervoer vanuit de luchthaven
menu Hoe het werkt
menu Wagenpark
menu Onze chaffeurs
menu Veiligheid
menu Referenties
menu Veelgestelde vragen
menu Luxe limousines
menu Personenvervoer
menu Taxi vervoer in Praag
menu Speciale assistentie
menu Wandelingen door Praag
menu Excursies

Is onze service voordeliger in vergelijking met een gewone taxi?
Onze prijzen zijn maar iets voordeliger dan de taxi prijzen, maar dat alleen in geval u een betrouwbare chauffeur tegenkomt. In het andere geval betaalt u 2 tot 3maal hogere prijs.
Ervaren engelssprekende chauffeurs.
We werken samen met ervaren engels sprekende chauffeurs, die gespecialiseerd zijn in het vervoer naar de plaats van bestemming, en die daarvoor de reissituatie in Praag goed kennen.

Kontakteer ons

Onze klantenservice afdeling is 24 uur p/d geopend.
Bedrijf- en hotel- vervoer. Vaste klanten.

Raadpleeg voor u contact op neemt met ons klantenservice centrum eerst de FAQ sectie, waar u antwoorden vindt op de meest gestelde vragen. Als u het antwoord op uw vraag niet kunt vinden kunt u ons uw verzoek per e-mail of ons contact formulier sturen. We proberen u zo spoedig mogelijk te antwoorden, meestal binnen enkele uren. Neem alstublieft alleen in noodgevallen telefonisch contact met ons op.


Spreekt engels en duits : info@prague-airport-transfers.co.uk / info@prague.co.uk

TELEFONOS
Nederland +31-20-8005038
Tsjechische Republiek +420 - 222 554 211
Tsjechische Republiek freephone 800 870 888
UK 0207 - 0431191
Ierland 01-5241656
USA (516) - 340-3070
Duitsland (0) 692-22246101
Italy (02) 3604 8261
Frankrijk 01 70 70 79 76
Zweden 08 - 50 638 361
Denemarken 78 77 33 71
Finland (09) 4241-7783

Fax
Tsjechische Republiek +420-227-203-866

POSTADRES
Velvarská 1701/25, 160 00 Praha 6, Czech Republic


Over Ons

Over Ons

Onze onderneming biedt sinds 2006 vliegveld vervoer en goedkope shuttle en luxe limousine diensten aan. We begonnen als een bedrijf met slechts enkele voertuigen, maar over de jaren zijn we vlot gegroeid. Dankzij het sterke vertrouwen dat we opgebouwd hebben bij onze klanten zijn we de laatste tijd de leider op het gebied van van en naar de luchthaven van Praag geworden. In April 2013 hebben we de mijlpaal van twee miljoen vervoerde passagiers gehaald en gemiddeld verwerken we 500 reserveringen per dag.

Kort gezegd bieden we een simpele, makkelijke en betrouwbare dienst met een vaste prijs naar elke bestemming binnen de stad Praag en de Tsjechische Republiek. Prague Airport Transfers s.r.o. werkt samen met verschillende luchtvaartmaatschappijen, hotels en een groot aantal reisbureaus, in het bijzonder in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.

Naast luchthaven vervoer en vervoersdiensten organiseren we een groot aantal rondleidingen, riviercruises en excursies.

Ons hoofddoel is klant tevredenheid op alle gebieden en op deze manier hebben we onze reputatie als een betrouwbare organisatie opgebouwd. Ruim 50% van onze klanten werden aanbevolen door familie, vrienden of collega’s.

Company Logo

UK & Tsjechische transfers bedrijf
PRAGUE AIRPORT TRANSFERS spol. s.r.o. IC 27593622
Over Ons
Onze vervoersmaatschappij verzorgt, al enkele jaren lang, het vervoer in en door Tsjechie en vanaf het vliegveld. In enkele woorden uitgedrukt, wij bieden betrouwbaar en comfortabel vervoer aan voor vaste prijzen. We werken samen met vele vluchtmaatschappijen, hotels in Praag en reisbureaus. Veel kontakten hebben we speciaal in de UK.
Praag Luchthaven 24 uur vervoerservice vanaf het praagse
vliegveld garandeert 7 dagen in de week eenvoudige maar efectieve transfers tussen Praag en het vliegveld Ruzyně.Onze chauffeurs spreken goed engels en zijn in Praag goed bekend.

(C) Prague Airport Transfers s.r.o.| Gratis Transfers | Autobusvervoer | Kongres vervoer | Sitemap
Prijsvergelijking voor het vervoer vanaf de luchthaven - PRAGUE GUIDE - PRAAG AUTO HUREN - PRAAG TAXI - WEER IN PRAAG - PRAAG HOTELS - PRAAG