choose your language  Prague Airport Transfers US version  Prag Flughafentransfers  Transport de l’aéroport de Prague  Taxis desde el aeropuerto Praga  Taxi dell’Aeroporto Praga  Praag Luchthaven Taxi  Prag Flygplatstaxi  Praha Flyplass Taxi  Prag Lufthavnstaxa  αεροδρόμιο Πράγα Taxi  הזמינו הסעה משדה התעופה של פראג במונית פרטית  プラハ空港送迎車  프라하 공항 택시 예약  Doprava letiště Praha Ruzyně  Такси в Праге - Аэропорт  Praga - Táxi de Aeroporto  Praha Lentokenttätaksi  Taxi z lotniska Praga  Prága repülõtéri transzfer  PRAAG TRANSFERS Prague Airport Transfers - Express Transport
INDEX | LUCHTHAVEN PRAAG | OVER PRAAGSE TAXICHAFFEURS | BOEKINGSVOORWAARDEN | KONTAKTEER ONS
Prague Airport Transfers Live Help
menu Reserveer Luchthaven Transfer
menu Reservering van het vervoer vanaf/naar een treinstation
menu Vervoer vanuit de luchthaven naar andere steden
menu Prijzen van het taxi vervoer vanuit de luchthaven
menu Hoe het werkt
menu Wagenpark
menu Onze chaffeurs
menu Veiligheid
menu Referenties
menu Veelgestelde vragen
menu Luxe limousines
menu Personenvervoer
menu Taxi vervoer in Praag
menu Speciale assistentie
menu Wandelingen door Praag
menu Excursies

Is onze service voordeliger in vergelijking met een gewone taxi?
Onze prijzen zijn maar iets voordeliger dan de taxi prijzen, maar dat alleen in geval u een betrouwbare chauffeur tegenkomt. In het andere geval betaalt u 2 tot 3maal hogere prijs.
Praag Luchthaven 24 uur vervoerservice vanaf het praagse
vliegveld garandeert 7 dagen in de week eenvoudige maar efectieve transfers tussen Praag en het vliegveld Ruzyně.Onze chauffeurs spreken goed engels en zijn in Praag goed bekend.

Algemene Voorwaarden
Prague Airport Transfers

De klant die gebruik maakt van de diensten van de Onderneming, PRAGUE AIRPORT TRANSFERS, Inc. gevestigd in Komornická 1982/7, Praag, Postcode 160 00, ID No.: 27593622, accepteert deze Algemene Voorwaarden en door het tekenen of plaatsen van een bestelling of contract of het maken van reserveringen stemt in met deze Algemene Voorwaarden met betrekking tot de bestelling of het contract. De Klant die niet instemt met deze Algemene Voorwaarden is niet gerechtigd om enig contractueel document van de Onderneming te ondertekenen.

Basis Contract Voorwaarden

De Onderneming - een maatschappij of mediator van vervoer PRAGUE AIRPORT TRANSFERS, Inc. gevestigd in Komornická 1982/7, Praag, Postcode 160 00, ID No.: 27593622, welke vervoer aanbiedt onder deze Algemene Voorwaarden

De Klant - een persoon of onderneming die gebruik maat van de diensten van de Onderneming op basis van de bestelling of het contract

De Dienst/Vervoer - Vervoer of vervoersbemiddeling voor de Klant, aangeboden of bemiddeld door de Onderneming

Manieren van Bestellen

Alle diensten worden aangeboden in de vorm van pre-orders; als u echter direct een voertuig nodig heeft zijn wij meestal in staat om binnen 15 minuten een auto te regelen. Bestellingen kunnen online via onze website gedaan worden, waar uw account automatisch aangemaakt wordt, vervolgens per e-mail of telefoon.

Klant Verantwoordelijkheden

De Klant dient zich tijdens het vervoer te gedragen naar de instructies van de chauffeur en de veiligheidsregels te volgen. De Klant stemt in dat hij is ingelicht over alle omstandigheden, waaronder veiligheidsregels, voorgaande aan het vervoer. De Klant verklaart ook geen schade aan te richten aan de faciliteiten van de maatschappij en houdt het voertuig netjes. Bij overtreding van deze voorwaarden is de Klant op de hoogte van aansprakelijkheid voor de schade aangericht door zijn/haar toedoen aan de Onderneming of bestelde maatschappij.
De Klant is ook verplicht om in te stappen op het afgesproken tijdstip tenzij objective realiteit dit verhinderd, bijvoorbeeld door de hierboven aangegeven redenen.

Algemene Voorwaarden Geldigheid

Deze Algemene Voorwaarden zijn voor onbepaalde tijd geldig ingaande op 1 juni 2013. In het geval van wijzigingen aan deze Algemene Voorwaarden, welke aan de Onderneming voorbehouden zijn, is de klant gebonden aan de versie van de Algemene Voorwaarden, geldig op het moment dat het contract werd ondertekend of de bestelling werd verstuurd of geplaatst.

Onze garantie Met onze gulle algemene voorwaarden wordt u gecompenseerd voor uw vliegveld vervoer of andere diensten die u bij ons boekt in het geval van onvoorziene omstandigheden. Niets is belangrijker voor ons dan de klant goed behandelen. We garanderen dat u uw geld terug krijgt als u een geldige reden heeft om niet tevreden te zijn met onze diensten. Zelfs als u niet vooraf betaald heeft voor vervoer met onze dienst heeft u wellicht recht op compensatie.

Onze Belofte
Als wij er niet in slagen u op het afgesproken tijdstip op te halen wegens onvoorziene omstandigheden die buiten onze controle liggen, zullen wij u compenseren voor het resulterende ongemak, volgens de algemene voorwaarden.
Betalingen
Contant
Wanneer u contant voor uw vervoer of andere diensten betaalt accepteren we Tsjechische kronen (CZK) en alle grote valuta’s, welke te selecteren zijn tijdens het reserveringsproces, zoals Britse Ponden (GBP), Euro’s (EUR), Amerikaanse Dollars (USD) en anderen. Contante betalingen in buitenlandse valuta’s zijn gebaseerd op de huidige wisselkoers van de Tsjechische kroon op de dag van het vervoer, niet de wisselkoers op het moment van de reservering.
Bankpas of Creditcard
Als u online of rechtstreeks bij de chauffeur per bankpas of creditcard betaalt kunnen wij uw kaart aanslaan in de door u gewenste valuta, zoals CZK, EUR, GBP of USD. Als u gebruik maakt van PayPal voor online betalingen gelden er extra kosten van 4%. Als u vooraf online per bankpas of creditcard betaalt, zal uw chauffeur daarvan op de hoogte gebracht worden zodat u zelf verder niets hoeft te doen.
Bankoverschrijving
Betaling per factuur (via een bank overschrijving) is alleen mogelijk op verzoek. Zodra een factuur is uitgegeven, dient de betaling voldaan te zijn voor het vervoer plaats vindt tenzij vooraf anders overeengekomen. Facturen kunnen alleen uitgegeven worden in CZK, EUR, USD of GBP. Het minimale bedrag voor een factuur bedraagt 200 EUR, is het bedrag lager dan wordt er 10 EUR administratiekosten in rekening gebracht.

Bonnetje
Bij betalingen rechtstreeks aan de chauffeur zal hij een bonnetje uitgeven, maar voor online betalingen worden bonnetjes in PDF formaat uitgegeven en per e-mail verzonden.

Wanneer te Betalen voor een Terugreis
Voor reserveringen met een terugreis of met meerdere reizen kunt u kiezen om het totaalbedrag in één keer te betalen of om elke reis los te betalen. In elk geval zal de chauffeur u een betalingsbevestiging voucher overhandigen met daarop het exacte bedrag vermeld. Wanneer u voor beide reizen betaald heeft kunt u de voucher op de terugreis aan de chauffeur laten zien.

Aanbetalingen
Voor reserveringen waar de ophaal locatie buiten Praag ligt, voor geselecteerde VIP limousines, geselecteerde excursies, tours en reserveringen voor grotere groepen waarbij een bus vereist is, kan het zijn dat we een aanbetaling vereisen (minstens 30% van het totaalbedrag dat minimaal 24 uur voor de ophaaltijd voldaan dient te worden). In dit geval zullen wij u hiervan op de hoogte stellen bij het bevestigen van uw reservering.

Wachttijd Vergoeding
Als uw vlucht of trein vertraagd is wordt er geen wachttijd vergoeding in rekening gebracht. Voor vliegveld pick-ups wacht onze chauffeur 60 minuten vanaf de daadwerkelijke aankomsttijd, daarna proberen we contact met u op te nemen. Als u te laat bent voor uw pick-up wacht de chauffeur 15 minuten lang gratis op u, daarna proberen we contact me u op te nemen om u te informeren over een mogelijke wachttijd vergoeding na die tijd. Als uw reis meerder haltes bevat (bijvoorbeeld als u naar een locatie wil reizen waar we wachten voor we u verder naar een andere locatie vervoeren), brengen we een wachttijd vergoeding in rekening (de tarieven zijn beschikbaar op onze website).

Wijzigingen en Annulering

  • Standaard Vervoer, Shuttle, Bus

Mocht u om wat voor een rede dan ook uw reservering willen wijzigen of annuleren, dan kunt u dit doen via uw klanten webinterface, ons een e-mail sturen of telefonisch contact opnemen voor u vertrekt - of minimaal twee uur voor u arriveert in Praag. Als u al betaald heeft voor uw reis, dan maken wij het gehele bedrag terug over naar uw rekening. Als uw luchtvaartmaatschappij uw vlucht annuleert of wijzicht, laat ons dit dan weten.

  • Waar de Pick-up Buiten Praag is

Wijzigingen en annuleringen van vervoer waar het beginpunt niet in Praag ligt is onderheven aan een ander annuleringsbeleid. De annulering dient 24 uur voor de geplande reis te geschieden, anders brengen wij annuleringskosten van 100% in rekening.

  • Limousines

Wijzigingen en annuleringen van luxe limousines (zoals Lincoln, Hummer en Mercedes S-classe voertuigen) zijn onderheven aan een ander annuleringsbeleid dan onze standaard Praag vervoersdiensten. De annulering van de reservering dient minimaal 24 uur voor de geplande reis te geschieden, anders brengen wij annuleringskosten van 100% in rekening.

  • Tours en Excursies

We begrijpen dat weersomstandigheden belangrijk zijn bij het maken van beslissingen of u wel of niet deelneemt aan bepaalde rondleidingen of excursies. De annulering dient minimaal twee uur voor de geplande reis te geschieden, anders brengen wij annuleringskosten van 100% in rekening.

Terugbetaling/Compensaties
Als u uw voorafbetaalde dienst online annuleert en u in aanmerking komt voor een terugbetaling, zal het betreffende bedrag binnen enkele dagen terug gestort worden. Anders dienen alle terugbetaling en compensatie claims binnen 30 dagen schriftelijk of per e-mail ingediend te worden. Na deze periode heeft u geen recht meer op een terugbetaling/compensatie, maar zullen we uw klacht alsnog onderzoeken. Dit heeft geen invloed op uw wettelijke rechten. Vergoeding is gelimiteerd tot het maximale bedrag van de totale kosten van uw vervoer.

Klachten
In het uitzonderlijke geval van een probleem kunt u deze klachten procedure volgen. Om in aanmerking te komen voor uw compensatie claim, dient u direct contact met ons op te nemen als u uw chauffeur niet kunt vinden of een ander probleem ondervindt met onze dienst. Als het probleem niet direct telefonisch opgelost wordt kunt u ons schriftelijk van alle details van uw klacht voorzien.


Al uw persoonlijke gegevens worden door ons vertrouwelijk behandeld en worden in geen geval aan anderen verstrekt.

Company Logo

UK & Tsjechische transfers bedrijf
PRAGUE AIRPORT TRANSFERS spol. s.r.o. IC 27593622
Over Ons
Onze vervoersmaatschappij verzorgt, al enkele jaren lang, het vervoer in en door Tsjechie en vanaf het vliegveld. In enkele woorden uitgedrukt, wij bieden betrouwbaar en comfortabel vervoer aan voor vaste prijzen. We werken samen met vele vluchtmaatschappijen, hotels in Praag en reisbureaus. Veel kontakten hebben we speciaal in de UK.
Eenvoudige reservering en betaling.
Als u vervoer vanaf het vliegveld wilt bestellen, vul eenvoudig het formulier in of bel ons. Betalen kunt u cash na uw aankomst, of online d.m.v.een kredietkaart (betaling vooraf) met behulp van Paypal service.

(C) Prague Airport Transfers s.r.o.| Gratis Transfers | Autobusvervoer | Kongres vervoer | Sitemap
Prijsvergelijking voor het vervoer vanaf de luchthaven - PRAGUE GUIDE - PRAAG AUTO HUREN - PRAAG TAXI - WEER IN PRAAG - PRAAG HOTELS - PRAAG