choose your language  Prague Airport Transfers US version  Prag Flughafentransfers  Transport de l’aéroport de Prague  Taxis desde el aeropuerto Praga  Taxi dell’Aeroporto Praga  Praag Luchthaven Taxi  Prag Flygplatstaxi  Praha Flyplass Taxi  Prag Lufthavnstaxa  αεροδρόμιο Πράγα Taxi  הזמינו הסעה משדה התעופה של פראג במונית פרטית  プラハ空港送迎車  프라하 공항 택시 예약  Doprava letiště Praha Ruzyně  Такси в Праге - Аэропорт  Praga - Táxi de Aeroporto  Praha Lentokenttätaksi  Taxi z lotniska Praga  Prága repülõtéri transzfer  PRAAG TRANSFERS Prague Airport Transfers - Express Transport
INDEX | LUCHTHAVEN PRAAG | OVER PRAAGSE TAXICHAFFEURS | BOEKINGSVOORWAARDEN | KONTAKTEER ONS
Prague Airport Transfers Live Help
menu Reserveer Luchthaven Transfer
menu Reservering van het vervoer vanaf/naar een treinstation
menu Vervoer vanuit de luchthaven naar andere steden
menu Prijzen van het taxi vervoer vanuit de luchthaven
menu Hoe het werkt
menu Wagenpark
menu Onze chaffeurs
menu Veiligheid
menu Referenties
menu Veelgestelde vragen
menu Luxe limousines
menu Personenvervoer
menu Taxi vervoer in Praag
menu Speciale assistentie
menu Wandelingen door Praag
menu Excursies

Is onze service voordeliger in vergelijking met een gewone taxi?
Onze prijzen zijn maar iets voordeliger dan de taxi prijzen, maar dat alleen in geval u een betrouwbare chauffeur tegenkomt. In het andere geval betaalt u 2 tot 3maal hogere prijs.
Ervaren engelssprekende chauffeurs.
We werken samen met ervaren engels sprekende chauffeurs, die gespecialiseerd zijn in het vervoer naar de plaats van bestemming, en die daarvoor de reissituatie in Praag goed kennen.
Info
HIER KUNT U EEN PAAR TRIESTE VERHALEN OVER DE PRAAGSE TAXIDIENST NALEZEN Wees voorzichtig – betaal niet onnodig teveel!

Vervoer vanuit de luchthaven naar andere steden

Wij verzorgen personenvervoer vanaf elke plaats in Tsjechie naar Praag en naar het vliegveld. Wij specialiseren ons voornamelijk op het personenvervoer vanaf- en naar het Praagse vliegveld.

Onze maatschappij verzorgt vervoer tussen het vliegveld van Praag en andere steden (plaatsen) in Tsjechie. Wij bieden drie soorten transfers aan, enkele transfer, retourtransfer op dezelfde dag en retourtransfer. Kontakteer ons a.u.b voor het maken van een reservatie, wij sturen u snel een exacte prijsopgaaf met een mogelijkheid tot vaste reservatie.

Indien u uw destinatie of een bepaalde stad niet kunt vinden in de onderstaande prijslijst, of indien u met een groep van meer dan 4 personen reist, kontakteer ons voor de exacte prijsopgaaf.

Reservieren Online

10% Korting op Minibus Lange afstand Vervoer
Als u met ons reist tussen Praag en andere EU steden als Wenen, Nuremberg, Passau, en Krakow etc., bieden we u 10% korting op dergelijk vervoer als u een Superieure Rondleiding van Praag of een Diner op de Rivier Cruise reserveert en vooraf betaalt. Om in aanmerking te komen voor deze aanbieding dient u ‘Long Distance Transport 10% discount’ als notitie te schrijven wanneer u reserveert. Reserveringen dienen minimaal 24 uur voor dat u opgehaald wordt of de rondleiding datum betaald worden. Het standaard annuleringsbeleid is van toepassing.


Retour transfers (vervoer ) op dezelfde dag
Vervoer (transfer) met een retourrit op dezelfde dag: Als u een retourrit reserveert en u gaat dezelfde dag weer terug, dan is het meestal goedkoper om een enkele transfer te reserveren en daarnaast een bedrag voor het wachten aanvragen.

Wacht tarieven
Wachttarrief: Indien u een transfer wenst met meerdere stops op verschillende plaatsen buiten Praag, rekenen we een tarief, van 220 CZK / 9.10 EUR per uur, voor het wachten.

Retour transfers (vervoer)
Retourtransfers: de prijs wordt berekend door het aantal kilometers van twee ritjes (heen en terug) op te tellen en te vermenivuldigen met een bedrag, dat in de betreffende zone geldig is.

Beantwoording van uw vragen.
Wat zijn de voordelen van uw vervoer vergeleken met reizen met de trein of bus?
Ons vervoer vindt plaats met nieuwe en comfortabele voertuigen en de reistijd is korter. Er zijn onderweg geen andere haltes tenzij u ons vraagt te stoppen (voor lunch etc). Als u reist per trein of bus maakt u ook kosten om naar en van het station te komen, waarbij ons vervoer van deur-tot-deur is.

Wij zijn erg geïnteresseerd in uw diensten maar de prijzen zijn te hoog voor ons. Kunt u ons korting geven?
Jammergenoeg zijn wij niet in staat kortingen te geven. We geloven dat onze prijzen al erg scherp zijn. De enige uitzondering waar we korting kunnen geven is voor reisleiders en dit zou gebaseerd zijn op regelmatige samenwerking en onderheven aan een minimum aantal reserveringen. Neem alstublieft contact met ons op.

Kan uw chauffeur onderweg leuke plekken voor een lunch/diner aanbevelen?
Ja, onze chauffeur helpt u graag met deze of enige andere vragen die u wellicht heeft.

Bevatten de genoemde prijzen alle kosten en fooien? De genoemde prijzen zijn all-inclusive, maar bevatten geen optionele fooi voor de chauffeur. Het is niet verplicht om de chauffeur een fooi te geven, maar als u tevreden bent met het vervoer wordt een fooi van 5-10% erg op prijs gesteld.

Kunnen we een Mercedes E klasse reserveren voor deze route? Ja, u kunt deze optie kiezen tijdens het reservering proces. Let wel op dat de prijs iets hoger is dan voor een standaard voertuig.

Welke voertuigen gebruikt u voor reizen tussen steden? Bekijk alstublieft ons vloot gedeelte voor beschikbare auto’s; we gebruiken alleen de merken die genoemd worden in dat gedeelte. De maximum leeftijd van de auto’s is vijf jaar, maar gemiddeld is onze vloot twee jaar oud. Als u een specifiek model verijst, vermeld dit dan tijdens het reservering proces en wij zullen onze best doen om aan uw verwachtingen te voldoen.

Wij zij neen groep van 8 personen met grote bagage. Passen we in uw minibus? Controleer alstublieft de voertuig specificaties in ons vloot gedeelte of e-mail ons voor u uw reservering maakt. Jammergenoeg past u hoogstwaarschijnlijk niet in onze standaard minibussen voor 8 personen als u grote bagage heeft. Als dit het geval is dienen we een grote (en duurdere) minibus voor 20 personen, mogelijk met bagage wagen, in te zetten.

Wij zijn een groep van 3 personen met grote bagage. Moeten we een sedan reserveren, of kiezen voor de gratis minibus upgrade optie? Als u het idee heeft dat uw bagage niet in een standaard sedan past is het altijd veilig om vooraf een minibus te reserveren.  

Kunnen we onderweg stoppen voor een toiletbezoek of een snelle lunch? Uiteraard - korte stops tot 15 minuten zijn gratis. Langere stops kunnen een wachttijd vereisen, maar u kunt dit rechtstreeks met de chauffeur overleggen.

Kunnen we gebruik maken van Wi-Fi tijdens uw vervoer? Maak een melding tijdens uw reservering en wij doen onze best om u te voorzien van een kaart gratis voor een gratis Wi-Fi hotspot.

Ik heb een vergadering en vereis dat de chauffeur op me wacht voor de terugreis. Wat is de beste optie om te reserveren? In de meeste gevallen is de beste en goedkoopste optie om een zelfde dag retour dienst te reserveren. Op die manier betaalt u niet voor een terugreis, slechts de heenreis en wachttijd. We bieden zelfs aan dat u terug kunt keren naar Praag – ofwel het vliegveld of het stadscentrum.


Company LogoUK & Tsjechische transfers bedrijf
PRAGUE AIRPORT TRANSFERS spol. s.r.o. IC 27593622
Over Ons
Onze vervoersmaatschappij verzorgt, al enkele jaren lang, het vervoer in en door Tsjechie en vanaf het vliegveld. In enkele woorden uitgedrukt, wij bieden betrouwbaar en comfortabel vervoer aan voor vaste prijzen. We werken samen met vele vluchtmaatschappijen, hotels in Praag en reisbureaus. Veel kontakten hebben we speciaal in de UK.
Eenvoudige reservering en betaling.
Als u vervoer vanaf het vliegveld wilt bestellen, vul eenvoudig het formulier in of bel ons. Betalen kunt u cash na uw aankomst, of online d.m.v.een kredietkaart (betaling vooraf) met behulp van Paypal service.
Onze wagens bieden u komfortabele,
betrouwbare en voordelige wijze van het vervoer vanaf of naar het praagse vliegveld. U hoeft niet langer in de rij te wachten op een dure taxi wagen, u betaald niet onnodig veel te hoge prijs en u hoeft ook geen bagage meer heen en weer te slepen op zoek naar het openbaar vervoer.
Praag Luchthaven 24 uur vervoerservice vanaf het praagse
vliegveld garandeert 7 dagen in de week eenvoudige maar efectieve transfers tussen Praag en het vliegveld Ruzyně.Onze chauffeurs spreken goed engels en zijn in Praag goed bekend.

(C) Prague Airport Transfers s.r.o.| Gratis Transfers | Autobusvervoer | Kongres vervoer | Sitemap
Prijsvergelijking voor het vervoer vanaf de luchthaven - PRAGUE GUIDE - PRAAG AUTO HUREN - PRAAG TAXI - WEER IN PRAAG - PRAAG HOTELS - PRAAG