choose your language  Prague Airport Transfers US version  Prag Flughafentransfers  Transport de l’aéroport de Prague  Taxis desde el aeropuerto Praga  Taxi dell’Aeroporto Praga  Praag Luchthaven Taxi  Prag Flygplatstaxi  Praha Flyplass Taxi  Prag Lufthavnstaxa  αεροδρόμιο Πράγα Taxi  הזמינו הסעה משדה התעופה של פראג במונית פרטית  プラハ空港送迎車  프라하 공항 택시 예약  Doprava letiště Praha Ruzyně  Такси в Праге - Аэропорт  Praga - Táxi de Aeroporto  Praha Lentokenttätaksi  Taxi z lotniska Praga  Prága repülõtéri transzfer  LUCHTHAVEN PRAAG Prague Airport Transfers - Express Transport
INDEX | LUCHTHAVEN PRAAG | OVER PRAAGSE TAXICHAFFEURS | BOEKINGSVOORWAARDEN | KONTAKTEER ONS
Prague Airport Transfers Live Help
menu Reserveer Luchthaven Transfer
menu Reservering van het vervoer vanaf/naar een treinstation
menu Vervoer vanuit de luchthaven naar andere steden
menu Prijzen van het taxi vervoer vanuit de luchthaven
menu Hoe het werkt
menu Wagenpark
menu Onze chaffeurs
menu Veiligheid
menu Veiligheid
menu Referenties
menu Veelgestelde vragen
menu Luxe limousines
menu Personenvervoer
menu Taxi vervoer in Praag
menu Speciale assistentie
menu Wandelingen door Praag
menu Excursies

Selection of drinks.

Age printed and Party Balloons.


Dinner On The River
Tijden het vaart kunt u architectonisch kleinooten van Praag bewonderen. Zover gaat u Praag in de kader van een romantisch weekend bezoeken, laat deze vaart niet ontgaan. dinner on the river
Jazz Boat
boot vaart met begeleiding van Jazz.Jazz Boat
Info
HIER KUNT U EEN PAAR TRIESTE VERHALEN OVER DE PRAAGSE TAXIDIENST NALEZEN Wees voorzichtig – betaal niet onnodig teveel!

Veiligheid

Uw veiligheid is onze grootste prioriteit

Klant Veiligheid
Onze klanten zijn boven de standaard wettelijke vereiste verzekerd, omdat we weten dat rust een essentieel onderdeel is van reizen zonder zorgen.
• Vaste prijzen zonder verborgen extra’s
• Onze chauffeur zal u vrijwillig helpen met uw bagage
• 7 jaar service van kwaliteit
• Vriendelijke, Engels sprekende chauffeurs
• 24/7 E-mail / telefonische ondersteuning
• Geen wacht- of parkeerkosten
• Gratis Praag rondleiding, kaart en gids
• Geld terug garantie - zonder vragen

Kindervervoer
Stel ons tijdens uw reservering alstublieft op de hoogte als er kinderen vervoerd worden zodat we u kunnen voorzien van de benodigde zitjes (zonder extra kosten).

Onze belofte
Het is beter om 5 minuten te besteden aan het reserveren van een Prague airport transfer dan opgelicht te worden door een taxi chauffeur, of er achter te komen dat de chauffeur uw taal niet spreekt of dat het voertuig niet aan uw comfort verwachtingen voldoet. Zelfs als u sceptisch bent over het reserveren van een taxi via het internet met onze royale voorwaarden en garanties, kunt u zonder zorgen reizen (vooruitbetaling is niet nodig).

Prague Airport Transfers

Even voorstellen
Het doel van ons bedrijf is het verzorgen van kwalitatief goed vervoer vanaf- en naar het vliegveld van Praag, waarbij de voornamenlijke aandacht gericht is op de betrouwbaarheid en solidariteit van de chauffeurs. Voor het vervoer tussen het vliegveld (vanaf- en naar) en alle destinaties in Praag, rekenen wij een vast en gelijk tarief. – Geen verrasingen – u weet vooraf hoeveel u gaat betalen. Er staan voor u ongeveer 100 chauffeurs ter beschikking.

Company LogoUK & Tsjechische transfers bedrijf
PRAGUE AIRPORT TRANSFERS spol. s.r.o. IC 27593622
Selection of Flowers.

Eenvoudige reservering en betaling.
Als u vervoer vanaf het vliegveld wilt bestellen, vul eenvoudig het formulier in of bel ons. Betalen kunt u cash na uw aankomst, of online d.m.v.een kredietkaart (betaling vooraf) met behulp van Paypal service.
Onze wagens bieden u komfortabele,
betrouwbare en voordelige wijze van het vervoer vanaf of naar het praagse vliegveld. U hoeft niet langer in de rij te wachten op een dure taxi wagen, u betaald niet onnodig veel te hoge prijs en u hoeft ook geen bagage meer heen en weer te slepen op zoek naar het openbaar vervoer.
Praag Luchthaven 24 uur vervoerservice vanaf het praagse
vliegveld garandeert 7 dagen in de week eenvoudige maar efectieve transfers tussen Praag en het vliegveld Ruzyně.Onze chauffeurs spreken goed engels en zijn in Praag goed bekend.

(C) Prague Airport Transfers s.r.o.| Gratis Transfers | Autobusvervoer | Kongres vervoer | Sitemap
Prijsvergelijking voor het vervoer vanaf de luchthaven - PRAGUE GUIDE - PRAAG AUTO HUREN - PRAAG TAXI - WEER IN PRAAG - PRAAG HOTELS - PRAAG