choose your language  Prague Airport Transfers US version  Prag Flughafentransfers  Transport de l’aéroport de Prague  Taxis desde el aeropuerto Praga  Taxi dell’Aeroporto Praga  Praag Luchthaven Taxi  Prag Flygplatstaxi  Praha Flyplass Taxi  Prag Lufthavnstaxa  αεροδρόμιο Πράγα Taxi  הזמינו הסעה משדה התעופה של פראג במונית פרטית  プラハ空港送迎車  프라하 공항 택시 예약  Doprava letiště Praha Ruzyně  Такси в Праге - Аэропорт  Praga - Táxi de Aeroporto  Praha Lentokenttätaksi  Taxi z lotniska Praga  Prága repülõtéri transzfer  PRAAG TAXI
INDEX | LUCHTHAVEN PRAAG | OVER PRAAGSE TAXICHAFFEURS | BOEKINGSVOORWAARDEN | KONTAKTEER ONS
Prague Airport Transfers Live Help
menu Reserveer Luchthaven Transfer
menu Reservering van het vervoer vanaf/naar een treinstation
menu Vervoer vanuit de luchthaven naar andere steden
menu Prijzen van het taxi vervoer vanuit de luchthaven
menu Hoe het werkt
menu Wagenpark
menu Onze chaffeurs
menu Veiligheid
menu Referenties
menu Veelgestelde vragen
menu Luxe limousines
menu Personenvervoer
menu Taxi vervoer in Praag
menu Speciale assistentie
menu Wandelingen door Praag
menu Excursies

Dinner On The River
Tijden het vaart kunt u architectonisch kleinooten van Praag bewonderen. Zover gaat u Praag in de kader van een romantisch weekend bezoeken, laat deze vaart niet ontgaan. dinner on the river
Is onze service voordeliger in vergelijking met een gewone taxi?
Onze prijzen zijn maar iets voordeliger dan de taxi prijzen, maar dat alleen in geval u een betrouwbare chauffeur tegenkomt. In het andere geval betaalt u 2 tot 3maal hogere prijs.
Ervaren engelssprekende chauffeurs.
We werken samen met ervaren engels sprekende chauffeurs, die gespecialiseerd zijn in het vervoer naar de plaats van bestemming, en die daarvoor de reissituatie in Praag goed kennen.

Veelgestelde vragen

Beantwoording van uw vragen.

U heeft geen bevestigings e-mail gekregen. Wat moet u doen?
Indien u geen bevestigings e-mail van ons heeft gekregen binnen 2 uur na het maken van uw reservatie, kontakteer ons. In de meeste gevallen wordt dit veroorzaakt doordat sommige anti-spam filters een normaal email voor een spam aantonen. Kontroleer daarom ook de spamsectie, om er zeker van te zijn, dat ons email er echt niet is.

Hoe een reservering maken?
De aanbevolen manier om te reserveren is online, u vult slechts de vereiste informatie in en u krijgt direct een bevestiging toegestuurd. Het is niet vereist om vooraf te betalen of creditcard gegevens op te geven om uw reservering vast te leggen. Voor ingewikkeldere routes en speciale verzoeken kunt u het beste een e-mail sturen. U kunt ook telefonisch reserveren (hoewel dit niet aanbevolen wordt), in dit geval dient u uw vluchtnummer, aankomsttijd en hoofdpassagier bij de hand te hebben om het reserveringsproces te versnellen.

Hoe kan ik betalen?
U kunt cash betalen, per krediet- of andere betalingskaart vooraf via internet, of met een kredietkaart direkt in de wagen. Bedrijven hebben de mogelijkheid om af te rekenen nadat een faktuur is uitgegeven – dit moet wel van te vooren worden geregeld. Indien u cash betaalt, kunt u met lokaal geld betalen en daarnaast accepteren wij EUR, GBP en USD.

Hoe bereken ik mijn ophaal tijd aan de hand van mijn geplande vlucht aankomsttijd?
Wanneer u uw Prague airport transfer reserveert voorziet u ons van de geplande aankomsttijd van uw vlucht. Hiermee houden wij uw vlucht in “real time” in de gaten zodat wanneer uw vliegtuig op tijd, te vroeg of te laat aankomt, we op de hoogte zijn van de status van uw vlucht en u kunnen opwachten op de daadwerkelijke aankomsttijd van uw vlucht. We houden ook rekening met de tijd die u nodig zult hebben om uw bagage op te halen. De chauffeur is 10 minuten na uw daadwerkelijke aankomsttijd in de aankomsthal aanwezig.

Ik wil graag van uw dienst gebruik maken maar ik maak me zorgen dat ik wellicht mijn vlucht mis. Wat raadt u aan?
Als u in staat bent om ons in te lichten in het ongebruikelijke geval dat u bijvoorbeeld uw overstap mist, zullen wij uw reservering overeenkomstig wijzigen – zonder extra kosten. U kunt ons e-mailen, bellen of zelfs SMSen op +420 777 777 237 over uw gemiste vlucht.

Hoe laat haalt u ons op op onze vertrekdag?
We raden over het algemeen aan om u ongeveer twee en een half uur voor uw vlucht buiten de EU en twee uur voor uw vlucht binnen de EU vertrekt op te halen. U kunt echter uw eigen ophaaltijd beslissen.

Kan ik over de telefoon met een creditcard betalen?
Ja, maar alleen bij boekingen waar een borg verijst is. Een borg is over het algemeen alleen verijst voor vervoer dat buiten Praag begint en voor specifieke limousines. Voor betalingen via de telefoon accepteren we alleen VISA en Mastercard kaarten en we brengen alleen 30 of 50% van het totaalbedrag in rekening, de rest wordt rechtstreeks aan de chauffeur betaald. Verder kunt u ook eenvoudig via het internet of met een creditcard bij de chauffeur betalen.

Wat zijn uw openingstijden?
Onze Prague transport diensten zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar beschikbaar, inclusief alle feestdagen. Maar als u een nieuwe reservering wil maken hou er dan rekening mee dat we buiten standaard kantooruren (van middernacht tot 07:00 uur) alleen noodgevallen behandelen. Transport voor die uren dient voor die tijd geregeld te worden.

Biedt u andere routes aan dan alleen Prague airport routes?
Ja, naast Prague airport transfers bieden we ook vervoer naar en van alle trein en bus stations in Praag en taxi diensten binnen Praag aan. We kunnen ook on demand vervoer regelen van het Centrum van Praag of het Vliegveld naar elke locatie die u maar wenst.

Gedeeld Shuttle Vervoer Vertrek
We doen ons best om u op het gewenste tijdstip op te halen. Jammergenoeg kunnen we de exacte ophaaltijd niet garanderen omdat de chauffeur soms meerdere passagiers bij verschillende hotels moet ophalen. Het is daarom nodig om 20 minuten voor de aangegeven tijd klaar te staan, en bereid te zijn om te wachten tot na de aangegeven tijd.

Ik moet een reservering annuleren/wijzigen - wat moet ik doen?
Als u een reservering moet annuleren of wijzigen, of uw gegevens moet aanpassen, klik dan op de relevante link in uw bevestiging en log in op uw reservering administratie; of e-mail of bel ons tussen 07:00 uur en middernacht.

Wat gebeurt er als ik mijn reis annuleer?
U kunt op elk moment uw reservering annuleren. Als u gerechtigd bent en uw reservering vooraf betaald is wordt uw betaling automatisch terug gestort op de kaart die gebruikt is voor de betaling. Over het algemeen krijgt u bij reserveringen vanuit Praag welke niet voor VIP voertuigen zijn, altijd uw geld terug als u minimaal 2 uur voor de ophaal tijd annuleert. Voor exacte details kunt u terecht bij onze Algemene Voorwaarden.

Wanneer kan ik vliegveld vervoer reserveren?
Ons systeem laat u vervoer in Praag tot 365 dagen voor uw reis reserveren.

Wanneer moet ik afrekenen?
Als u wilt kunt u ook het gehele bedrag ineens betalen. In dat geval krijgt u van de chauffeur een voucher als bewijs van betaling.

Heeft u een kwitantie nodig?
In dat geval vraagt u de chauffeur om u een kwitantie te geven. Op verzoek schrijven we ook een faktuur voor u uit – belasting document voor bedrijven.
 
Onze groep verblijft in verschillende hotels, wordt er toeslag gerekend?
Normaal wordt er geen extra toeslag gerekend en twee verschillende hotels worden automatisch in de ritprijs ingecalculeerd. In bijzondere gevallen kan een kleine toeslag gerekend worden,bijvoorb. indien de hotels ver van elkaar verwijdert zijn etc.

Wat gebeurt er als mijn vlucht later aankomt?
De chauffeur wordt automatisch geinformeerd door onze centrale. De centrale kontroleert alle vluchten online. Er worden in geen geval extra toeslagen of andere tarieven gehanteerd voor het wachten op uw vlucht.

Onze groep verblijft in verschillende hotels, wordt er toeslag gerekend?
Normaal wordt er geen extra toeslag gerekend en twee verschillende hotels worden automatisch in de ritprijs ingecalculeerd. In bijzondere gevallen kan een kleine toeslag gerekend worden,bijvoorb. indien de hotels ver van elkaar verwijdert zijn etc.

Wat gebeurt er als mijn vlucht later aankomt?
De chauffeur wordt automatisch geinformeerd door onze centrale. De centrale kontroleert alle vluchten online. Er worden in geen geval extra toeslagen of andere tarieven gehanteerd voor het wachten op uw vlucht.
 
Is het een gewoonte om fooi te geven ?
Ja, indien u met de diensten tevreden bent, is het een gewoonte om 5%-15% van het betaalde bedrag als fooi te geven. Dit is echter altijd uw beslissing.

Organiseert u een transfer voor meer dan 4 personen?
Geen probleem, het aantal personen is uw beslissing. Voor meer dan 4 personen kunnen we u mini bussen aanbieden en voor grotere groepen mede ook klassieke grote bussen.

Hoe lang duurt het vervoer vanaf het vliegveld naar de binnenstad en omgekeerd?
Indien er geen onvoorzienbare omstandigheden optreden, duurt een rit ongeveer 25 minuten. In geval er file ontstaat enz., kan een rit al snel 40- tot 45 min. duren.

Zijn de prijzen die op de web zijn vermeld per persoon of per auto ?
De vermelde prijzen zijn altijd voor een wagen met daarbij een vermelding van het aantal personen dat tegelijk vervoerd kan worden. In geval u veel bagage hebt, geef dit door tijdens uw reservering, zodat we mogelijke problemen voorkomen.

Heeft u een kinderstoel nodig?
Geen probleem, wij zorgen ervoor. Geef dit echter tijdig, tijdens het reseveren, aan ons door.

Speciale wensen?
Geen probleem, wij zorgen ervoor. Informeer ons echter tijdig, tijdens het reserveren. Speciale wensen hebben meestal oudere mensen, gehandicapten etc.

Heeft u extra groot bagage?
Geen probleem, informeer ons daarover altijd vooraf, tijdens het reserveren.

Welke uren staan we voor u ter beschikking?
Personenvervoer verzorgen wij 24 uur lang /7 dagen per week. Het is echter nodig om uw vervoer van te vooren regelen. Indien u vervoer nodig heeft tijdens de late avond- of vroege ochtenduren, bel ons altijd minimaal 1 dag voordat u vervoerd wilt worden. Ons dank ervoor.

Company Logo

UK & Tsjechische transfers bedrijf
PRAGUE AIRPORT TRANSFERS spol. s.r.o. IC 27593622
Over Ons
Onze vervoersmaatschappij verzorgt, al enkele jaren lang, het vervoer in en door Tsjechie en vanaf het vliegveld. In enkele woorden uitgedrukt, wij bieden betrouwbaar en comfortabel vervoer aan voor vaste prijzen. We werken samen met vele vluchtmaatschappijen, hotels in Praag en reisbureaus. Veel kontakten hebben we speciaal in de UK.
Eenvoudige reservering en betaling.
Als u vervoer vanaf het vliegveld wilt bestellen, vul eenvoudig het formulier in of bel ons. Betalen kunt u cash na uw aankomst, of online d.m.v.een kredietkaart (betaling vooraf) met behulp van Paypal service.
Onze wagens bieden u komfortabele,
betrouwbare en voordelige wijze van het vervoer vanaf of naar het praagse vliegveld. U hoeft niet langer in de rij te wachten op een dure taxi wagen, u betaald niet onnodig veel te hoge prijs en u hoeft ook geen bagage meer heen en weer te slepen op zoek naar het openbaar vervoer.

(C) Prague Airport Transfers s.r.o.| Gratis Transfers | Autobusvervoer | Kongres vervoer | Sitemap
Prijsvergelijking voor het vervoer vanaf de luchthaven - PRAGUE GUIDE - PRAAG AUTO HUREN - PRAAG TAXI - WEER IN PRAAG - PRAAG HOTELS - PRAAG