choose your language  Prague Airport Transfers US version  Prag Flughafentransfers  Transport de l’aéroport de Prague  Taxis desde el aeropuerto Praga  Taxi dell’Aeroporto Praga  Praag Luchthaven Taxi  Prag Flygplatstaxi  Praha Flyplass Taxi  Prag Lufthavnstaxa  αεροδρόμιο Πράγα Taxi  הזמינו הסעה משדה התעופה של פראג במונית פרטית  プラハ空港送迎車  프라하 공항 택시 예약  Doprava letiště Praha Ruzyně  Такси в Праге - Аэропорт  Praga - Táxi de Aeroporto  Praha Lentokenttätaksi  Taxi z lotniska Praga  Prága repülõtéri transzfer  Praag Treinstation Prague Airport Transfers - Express Transport
INDEX | LUCHTHAVEN PRAAG | OVER PRAAGSE TAXICHAFFEURS | BOEKINGSVOORWAARDEN | KONTAKTEER ONS
Prague Airport Transfers Live Help
menu Reserveer Luchthaven Transfer
menu Reservering van het vervoer vanaf/naar een treinstation
menu Vervoer vanuit de luchthaven naar andere steden
menu Prijzen van het taxi vervoer vanuit de luchthaven
menu Hoe het werkt
menu Wagenpark
menu Onze chaffeurs
menu Veiligheid
menu Referenties
menu Veelgestelde vragen
menu Luxe limousines
menu Personenvervoer
menu Taxi vervoer in Praag
menu Speciale assistentie
menu Wandelingen door Praag
menu Excursies

Is onze service voordeliger in vergelijking met een gewone taxi?
Onze prijzen zijn maar iets voordeliger dan de taxi prijzen, maar dat alleen in geval u een betrouwbare chauffeur tegenkomt. In het andere geval betaalt u 2 tot 3maal hogere prijs.
Ervaren engelssprekende chauffeurs.
We werken samen met ervaren engels sprekende chauffeurs, die gespecialiseerd zijn in het vervoer naar de plaats van bestemming, en die daarvoor de reissituatie in Praag goed kennen.
Praag Luchthaven 24 uur vervoerservice vanaf het praagse
vliegveld garandeert 7 dagen in de week eenvoudige maar efectieve transfers tussen Praag en het vliegveld Ruzyně.Onze chauffeurs spreken goed engels en zijn in Praag goed bekend.

Reservering van het vervoer
vanaf/naar een treinstation.

Reserveer een taxi vanaf een willekeurige Praagse treinstation naar de plaats van uw verblijf in Praag ( resp. naar uw hotel). Indien u een rit wenst te reserveren vanaf de treinstation naar het vliegveld (of andersom) klik hier.

On-line Boeken
Klik heir voor de reservering middels een beveiligde aansluiting en het SSL certificaat.
Telefonische Reservierungen unter.Telefoon reserveringen +31-20-8005038
 

Om te kunnen reserveren is het noodzakelijk om informatie over het treinnummer te verschaffen (eventueel de naam van de verbinding) te verschaffen. In geval van vertraging rekenen wij geen extra kosten of wachttarief. Vergeet tevens niet om aan te geven of u aankomt/vertrekt vanaf het hoofdstation (treinstation Wilsonova) of vanaf het treinstation Holešovice.

Bij aankomst in Praag wordt u door onze chauffeur verwacht in de aankomsthaal naast de BURGER KING, de chauffeur zal een bordje bij zicht dragen met uw naam en het logo van ons bedrijf. In het geval van een vertraging van de trein of andere onvoorziene omstandigheden wachten we op de passagiers (en controleren online de status van uw aankomst, als u eerder of later arriveert brengen wij geen extra kosten in rekening).


De tarieven voor het vervoer vanaf/naar een willekeurige treinstation

1 - 4
pers.

5 - 8
pers.

9 - 12
pers.

13 - 16
pers.

17 - 20
pers.

21 - 49
pers.

15

21

36

42

85

125

CZK 390

CZK 550

CZK 940

CZK 1100

CZK 2200

CZK 3250

De prijzen worden vermeld inclusief BTW en gelden voor het vervoer van gehele groep personen, naar een willekeurige plaats of hotel in Praag.

 

Zodra u een reserveringsformulier voor het vervoer vanaf/naar een treinstation invult, krijgt u van ons alle informatie daarover in een bevestigingsemail (vergeet niet het nummer van uw treinverbinding intevullen in het formulier, eventueel naam van de stad waar de trein vandaan reist). De chauffeur zal een kaart bij zich dragen. Daarop zal uw naam zichtbaar geschreven zijn en ook de logo van onze maatschappij. In geval uw trein vertraging oploopt, zullen wij mede op u wachten (natuurlijk zonder extra kosten te vragen).

 

Treinstations in Praag:
Centraal Station - bevindt zich in het centrum van Praag, vlakbij de Wenceslav plein / Václavské náměstí.

Praag Holešovice – bevindt zich iets noordelijker t.o.v. het centrum, drie metrostations vanaf de Centraal Station.

Praag Smíchov – bevindt zich in de wijk Smíchov, cca 15 minuten met de metro vanaf het centrum.

Praag Masarykovo treinstation – deze vindt u in het centrum van Praag, niet ver van Náměstí Republiky plein en de busstation Florenc.


Company LogoUK & Tsjechische transfers bedrijf
PRAGUE AIRPORT TRANSFERS spol. s.r.o. IC 27593622
Over ons
Onze vervoersmaatschappij verzorgt, al enkele jaren lang, het vervoer in en door Tsjechie en vanaf het vliegveld. In enkele woorden uitgedrukt, wij bieden betrouwbaar en comfortabel vervoer aan voor vaste prijzen. We werken samen met vele vluchtmaatschappijen, hotels in Praag en reisbureaus. Veel kontakten hebben we speciaal in de UK.
Eenvoudige reservering en betaling.
Als u vervoer vanaf het vliegveld wilt bestellen, vul eenvoudig het formulier in of bel ons. Betalen kunt u cash na uw aankomst, of online d.m.v.een kredietkaart (betaling vooraf) met behulp van Paypal service.
Onze wagens bieden u komfortabele,
betrouwbare en voordelige wijze van het vervoer vanaf of naar het praagse vliegveld. U hoeft niet langer in de rij te wachten op een dure taxi wagen, u betaald niet onnodig veel te hoge prijs en u hoeft ook geen bagage meer heen en weer te slepen op zoek naar het openbaar vervoer.

(C) Prague Airport Transfers s.r.o.| Gratis Transfers | Autobusvervoer | Kongres vervoer | Sitemap
Prijsvergelijking voor het vervoer vanaf de luchthaven - PRAGUE GUIDE - PRAAG AUTO HUREN - PRAAG TAXI - WEER IN PRAAG - PRAAG HOTELS - PRAAG