choose your language  Prague Airport Transfers US version  Prag Flughafentransfers  Transport de l’aéroport de Prague  Taxis desde el aeropuerto Praga  Taxi dell’Aeroporto Praga  Praag Luchthaven Taxi  Prag Flygplatstaxi  Praha Flyplass Taxi  Prag Lufthavnstaxa  αεροδρόμιο Πράγα Taxi  הזמינו הסעה משדה התעופה של פראג במונית פרטית  プラハ空港送迎車  프라하 공항 택시 예약  Doprava letiště Praha Ruzyně  Такси в Праге - Аэропорт  Praga - Táxi de Aeroporto  Praha Lentokenttätaksi  Taxi z lotniska Praga  Prága repülõtéri transzfer  PRAAG TRANSFERS Prague Airport Transfers - Express Transport
INDEX | LUCHTHAVEN PRAAG | OVER PRAAGSE TAXICHAFFEURS | BOEKINGSVOORWAARDEN | KONTAKTEER ONS
Live Help
menu Reserveer Luchthaven Transfer
menu Reservering van het vervoer vanaf/naar een treinstation
menu Vervoer vanuit de luchthaven naar andere steden
menu Prijzen van het taxi vervoer vanuit de luchthaven
menu Hoe het werkt
menu Wagenpark
menu Onze chaffeurs
menu Veiligheid
menu Referenties
menu Veelgestelde vragen
menu Luxe limousines
menu Personenvervoer
menu Taxi vervoer in Praag
menu Speciale assistentie
menu Wandelingen door Praag
menu Excursies

Praag Luchthaven 24 uur vervoerservice vanaf het praagse
vliegveld garandeert 7 dagen in de week eenvoudige maar efectieve transfers tussen Praag en het vliegveld Ruzyně.Onze chauffeurs spreken goed engels en zijn in Praag goed bekend.

Bedrijf- en hotel- vervoer
Vaste klanten

Garanteerde vervoer voor hotels, bedrijfs, pensioenen en apartamenten in Praag.


Partners prijslist is hier ter inzage voorgelegd
Over Ons (PDF)

Hotel-vervoerHotel-vervoer is een important product van onze bedrijf. Wij garanteeren vervoer van hotel gasten voor uigezocht hotels en apartaments in Praag. Zover bent u geintereseert in vervoer besteling voor uw hotel, arzeel niet en neemt u contact met ons, wij aan alle uw vereisten voldoen.

Bedrijf vervoer
Is uw personeel regelmatig naar het vliegveld Ruzyně aan reisen? Wilt u dat uw buitelandse partner wordt welkom door een professioneel chauffeur op het luchthaven? Bent u bang dat chauffeurs van Praags taxi dienst zouden niet klaar zijn om Engels te spreken en hun wagen zal niet overeenkomen met europese standaarden? Wij hebben een oplossing voor u. Onze bedrijf garanteerd compleet transport dienst. Professionaliteit van chauffeurs, een comfort wagen park, concurrentie prijzen, factuur betaling en 100% garantie geld terug bij ook de kleinste ontevredenheid. Dat zijn paar van veel voordelen, die kunnen wij aanbieden.

Vaste klanten
Bent u regelmatig naar het luchthaven Praag aan reisen? Wij bieden concurrentie partner prijzen aan u. U sparen alleen niet, maar u krijgt een comfort en garantie van de kwalitet, die zal heel moeilijk te zoeken op Tsjechische markt voor u. Het kortingen bieden wij zowel aan ieder persoon maar ook aan bedrijfen.

Company Logo

UK & Tsjechische transfers bedrijf
PRAGUE AIRPORT TRANSFERS spol. s.r.o. IC 27593622
Over Ons
Onze vervoersmaatschappij verzorgt, al enkele jaren lang, het vervoer in en door Tsjechie en vanaf het vliegveld. In enkele woorden uitgedrukt, wij bieden betrouwbaar en comfortabel vervoer aan voor vaste prijzen. We werken samen met vele vluchtmaatschappijen, hotels in Praag en reisbureaus. Veel kontakten hebben we speciaal in de UK.

(C) Prague Airport Transfers s.r.o.| Gratis Transfers | Autobusvervoer | Kongres vervoer | Sitemap
Prijsvergelijking voor het vervoer vanaf de luchthaven - PRAGUE GUIDE - PRAAG AUTO HUREN - PRAAG TAXI - WEER IN PRAAG - PRAAG HOTELS - PRAAG