choose your language  Prague Airport Transfers US version  Prag Flughafentransfers  Transport de l’aéroport de Prague  Taxis desde el aeropuerto Praga  Taxi dell’Aeroporto Praga  Praag Luchthaven Taxi  Prag Flygplatstaxi  Praha Flyplass Taxi  Prag Lufthavnstaxa  αεροδρόμιο Πράγα Taxi  הזמינו הסעה משדה התעופה של פראג במונית פרטית  プラハ空港送迎車  프라하 공항 택시 예약  Doprava letiště Praha Ruzyně  Такси в Праге - Аэропорт  Praga - Táxi de Aeroporto  Praha Lentokenttätaksi  Taxi z lotniska Praga  Prága repülõtéri transzfer  LUCHTHAVEN PRAAG Prague Airport Transfers - Express Transport
INDEX | LUCHTHAVEN PRAAG | OVER PRAAGSE TAXICHAFFEURS | BOEKINGSVOORWAARDEN | KONTAKTEER ONS
Prague Airport Transfers Live Help
menu Reserveer Luchthaven Transfer
menu Reservering van het vervoer vanaf/naar een treinstation
menu Vervoer vanuit de luchthaven naar andere steden
menu Prijzen van het taxi vervoer vanuit de luchthaven
menu Hoe het werkt
menu Wagenpark
menu Onze chaffeurs
menu Veiligheid
menu Referenties
menu Veelgestelde vragen
menu Luxe limousines
menu Personenvervoer
menu Taxi vervoer in Praag
menu Speciale assistentie
menu Wandelingen door Praag
menu Excursies

Selection of drinks.

Age printed and Party Balloons.


Dinner On The River
Tijden het vaart kunt u architectonisch kleinooten van Praag bewonderen. Zover gaat u Praag in de kader van een romantisch weekend bezoeken, laat deze vaart niet ontgaan. dinner on the river
Jazz Boat
boot vaart met begeleiding van Jazz.Jazz Boat
Info
HIER KUNT U EEN PAAR TRIESTE VERHALEN OVER DE PRAAGSE TAXIDIENST NALEZEN Wees voorzichtig – betaal niet onnodig teveel!

Speciale assistentie en wensen.

Wat kunnen we voor u regelen:
Speciale assistentie.

- kinderstoelen (geen extra toeslag)
- imperiaal (roof-rack)
- assistentie diensten voor gehandicapte reizigers inclusief rolstoel gebruikers (zonder extra toeslag)
- bloemen , wijn, champagne etc. (* zie prijslijst onderaan)

Indien u speciale assistentie wenst, of heeft u speciale wensen naast het transfervervoer, geef dit eenvoudig aan in de daarvoor bestemde kolone op de reserveringsformulier.

Assistentie voor Mindervalide Passagiers
Onze chauffeur kan basis assistentie aanbieden aan mindervalide passagiers, zoals helpen met het inladen van de rolstoel in het voertuig etc. Als een mindervalide passagier niet in staat is de rolstoel te verlaten stel ons hiervan dan alstublieft tijdens het boekingsproces op de hoogte zodat wij andere chauffeurs in kunnen zeteen die kunnen helpen bij het optillen van de rolstoel in het voertuig (er zijn geen extra kosten voor deze dienst). Jammergenoeg kunnen wij in het geval dat een mindervalide passagier geen gebruik kan maken van een gewone sedan of minibus, geen speciaal aangepaste voertuigen regelen, met een rolstoelhelling bijvoorbeeld. In dit geval raden wij aan dat u contact opneemt met Prague Airport Authority of uw luchtvaartmaatschappij, welke wellicht in staat is u verder te helpen.

Vliegveld Hostess Service
Onze vliegveld hostess service zal uw groep bij aankomst ontvangen. De hostess zal ook een informatie dienst aanbieden. Wanneer de gehele groep aangekomen is zal de hostess deze begeleiden naar hun aangewezen limousine of bus.

Baby Autozitjes
De veiligheid van uw kind is belangrijk voor ons. Stel ons er bij het maken van uw reservering alstublieft van op de hoogte dat er kinderen worden vervoerd, zodat we kosteloos voor de juiste kinderzitjes kunnen zorgen. Hoewel de baby autozitjes niet verplicht zijn worden ze wel sterk aanbevolen. Prague Airport Transfers voldoet aan de kinder transportveiligheid aanbevelingen van lokale Ministerie van Verkeer.
Baby Autozitjes
Baby zitjes zijn voor baby’s tot 9 kg (20 lbs.) wat voornamelijk overeen komt met een leeftijd tot 1 jaar.
Peuter Autozitjes
Dit zitje is voor kinderen van 9 tot 18 kg (20 - 40 lbs) wat overeenkomt met een leeftijd van 1 tot 4 ja.
Booster Autozitjes
Booster zitjes zijn voor kinderen van 18 tot 36 kg (40 - 80 lbs) wat overeenkomt met een leeftijd van 4 tot 8 jaar.

Vervoer naar Vakantie Appartementen
Als u verblijft in een vakantiewoning of service appartement en u moet de sleutels ophalen bij het verhuurkantoor/boekingskantoor voordat u naar uw appartement gaat, worden hier geen extra kosten voor in rekening gebracht. Wij rekenen alleen een toeslag als de chauffeur voor een aanzienlijk langere periode (gewoonlijk meer dan 15 minuten) op u moet wachten.

Koeriersdienst - Vervoer van Bagage, Koopwaar
Naast de gewone passagiersdienst, kunnen er gelegenheden voorkomen waarbij u tassen of andere waren zonder uzelf moet vervoeren. Op uw verzoek halen we tassen op bij uw gekozen adres en leveren ze af op uw gekozen bestemming.

Reizen met een Hond
Als u een hond mee neemt, let er dan alstublieft op dat de hond in een bench moet worden vervoerd, anders zouden we niet in staat zijn om u te vervoeren. Er zijn geen extra kosten voor dit vervoer, maar het kan nodig zijn dat we een groter voertuig gebruiken, afhankelijk van de grootte van uw hond.

Wi-Fi
Voor uw gemak zijn de meeste van onze voertuigen uitgerust met gratis Wi-Fi-hotspots. Als u van deze service gebruik wenst te maken hoeft u alleen maar een opmerking te maken bij uw reservering.

mineral waterGekoeld drank die klaar staat in de auto (limousine) komt zeker pas (vooral na het vermoeiend vlucht). En bovendien voor minder halve prijs als voor welke is deze gewoonlijk op het vliegveld te koop.

Mineraal water 0.33l 30 CZK
Coca Cola 0,5l 50 CZK
Coca Cola 0,5l (light) 50 CZK
Sprite 0,5l 50 CZK

roseMaak een verrassing voor uw partner (ook vrouwelijke partner) met een mooie roos. Wij bieden rood, roos, wit en oranje rozen aan. Prijs: 100 CZK per stuk.
12 rosesEen bos van 12 prachtige rozen. Vers van onze bloemist. Prijs 1100 CZK.
flowersProfessioneel en prachtig ann elkaar gebonden bloemen.Prijs 1000 CZK.
champagneU kunzt klinken op gelukkig aankomst naar Praag al tijdens uw reis vanuit het luchthaven. Gekoelde sect “Bohemka” voor de prijs 300 CZK of 1000 CZK in het geval van Franse champagne.
wineNiemand zal zeker tegenwerpen, dat goed kwaliteit wijn is onscheidbaar gedeelte van elke feest. Juist voor deze uniek en onvergetelijk ogenblikken bieden wij Franse en Spaanse wijn. Graag medelen welke soort wijn geeft u voorkeur (rood,wit, droog,zoet enz.) bij het bestelling. Prijs 400 CZK.

happy birthdayVerjaardags kaartje. U kunt de tekst van kaartje in notitie schrijven bij het bestelling. Prijs: 100 CZK.
chocolateZover is de eerste klas chocolade uw zwakte, bestelt chocolade bonbonniére. Prijs 150 CZK.
Czech GirlDanseres / strip (alleen in het geval van limousine Lincoln of Hummer bestelling). Geniet van rijden met limousine nog beter met begeleiding van erotische danseressen. Wij verlenen op aanvraag een verwijzing naar web site van samenwerkend agentuur, waar kunt u een meisje van echte foto kiezen. Prijs 2000 CZK. meer informatie

balloonsDecoratie luchtballen. Ter beschikking gesteld met verschillende bedruk (b. v. wedding, party, 21, 18, 30 enz.). Prijs 50 CZK per stuk.
czech beerTsjechische bier Plzeň (Pilsner Urquell) is een wereld kwaliteit bier. Elke deskundige kan bevestigen dat is maar al te waar. Prijs 50 CZK voor fles of blik.
public transport pass24uur bus kaart (110 CZK). Deze kaart garanteert u onbeperkt vervoer (en ook voor een grote bagage) binnen het kader van Praag vanaf het eerst markering 24 uur lang.

Company LogoUK & Tsjechische transfers bedrijf
PRAGUE AIRPORT TRANSFERS spol. s.r.o. IC 27593622
Selection of Flowers.

Eenvoudige reservering en betaling.
Als u vervoer vanaf het vliegveld wilt bestellen, vul eenvoudig het formulier in of bel ons. Betalen kunt u cash na uw aankomst, of online d.m.v.een kredietkaart (betaling vooraf) met behulp van Paypal service.
Onze wagens bieden u komfortabele,
betrouwbare en voordelige wijze van het vervoer vanaf of naar het praagse vliegveld. U hoeft niet langer in de rij te wachten op een dure taxi wagen, u betaald niet onnodig veel te hoge prijs en u hoeft ook geen bagage meer heen en weer te slepen op zoek naar het openbaar vervoer.
Praag Luchthaven 24 uur vervoerservice vanaf het praagse
vliegveld garandeert 7 dagen in de week eenvoudige maar efectieve transfers tussen Praag en het vliegveld Ruzyně.Onze chauffeurs spreken goed engels en zijn in Praag goed bekend.

(C) Prague Airport Transfers s.r.o.| Gratis Transfers | Autobusvervoer | Kongres vervoer | Sitemap
Prijsvergelijking voor het vervoer vanaf de luchthaven - PRAGUE GUIDE - PRAAG AUTO HUREN - PRAAG TAXI - WEER IN PRAAG - PRAAG HOTELS - PRAAG