choose your language  Prague Airport Transfers US version  Prag Flughafentransfers  Transport de l’aéroport de Prague  Taxis desde el aeropuerto Praga  Taxi dell’Aeroporto Praga  Praag Luchthaven Taxi  Prag Flygplatstaxi  Praha Flyplass Taxi  Prag Lufthavnstaxa  αεροδρόμιο Πράγα Taxi  הזמינו הסעה משדה התעופה של פראג במונית פרטית  プラハ空港送迎車  프라하 공항 택시 예약  Doprava letiště Praha Ruzyně  Такси в Праге - Аэропорт  Praga - Táxi de Aeroporto  Praha Lentokenttätaksi  Taxi z lotniska Praga  Prága repülõtéri transzfer  Praag Luchthaven Taxi vervoer naar de luchthaven, Luchthaven Transfer Service.
INDEX | LUCHTHAVEN PRAAG | OVER PRAAGSE TAXICHAFFEURS | BOEKINGSVOORWAARDEN | KONTAKTEER ONS
Prague Airport Transfers Live Help
menu Reserveer Luchthaven Transfer
menu Reservering van het vervoer vanaf/naar een treinstation
menu Vervoer vanuit de luchthaven naar andere steden
menu Prijzen van het taxi vervoer vanuit de luchthaven
menu Hoe het werkt
menu Wagenpark
menu Onze chaffeurs
menu Veiligheid
menu Referenties
menu Veelgestelde vragen
menu Luxe limousines
menu Personenvervoer
menu Taxi vervoer in Praag
menu Speciale assistentie
menu Wandelingen door Praag
menu Excursies

Is onze service voordeliger in vergelijking met een gewone taxi?
Onze prijzen zijn maar iets voordeliger dan de taxi prijzen, maar dat alleen in geval u een betrouwbare chauffeur tegenkomt. In het andere geval betaalt u 2 tot 3maal hogere prijs.
Ervaren engelssprekende chauffeurs.
We werken samen met ervaren engels sprekende chauffeurs, die gespecialiseerd zijn in het vervoer naar de plaats van bestemming, en die daarvoor de reissituatie in Praag goed kennen.
Het is beter om in 5 minuten de reservering
van een luchthaven transfer in Praag te regelen, dan onaangenaam verrast te worden door een onverwacht hoge prijs voor de taxi, over de kwaliteit van de wagen of de taalvaardigheid van de chauffeur.

Wij hebben onze systemen aangepast om ook voor ons snel groeiende klantenbestand een hoog kwaliteitsniveau in het boekingsproces te houden zodat ook ons serviceniveau op een hoog peil blijft.
Info
HIER KUNT U EEN PAAR TRIESTE VERHALEN OVER DE PRAAGSE TAXIDIENST NALEZEN Wees voorzichtig – betaal niet onnodig teveel!
PRAAG TRANSPORT

Excursies/Dagtrips buiten Praag


Praag is werkelijk een magische plek, maar negeer de rest van het land niet. Als u langer dan een paar dagen in Praag verblijft, of als het niet uw eerste bezoek is, is het een goed idee om andere geweldige plekken buiten Praag te zien.

Ontsnap aan de menigte en bezoek centraal Bohemen wat rijk is aan geschiedenis en kastelen, de voormalige landhuizen van koningen en aristocraten. Westerlijk Bohemen staat bekend om haar genezende kuuroorden, terwijl nabijgelegen Terezín een plek is om de treurige geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog te herdenken. Zuidelijk Bohemen is thuis aan de charmante middeleeuwse dorpen als Český Krumlov, of dichter bij Praag is Kutná Horanog een voorbeeld - beiden zijn zeker een bezoek waard.

Als u uw trip van Praag (of in de andere richting) naar andere steden zoals Wenen, Salzburg, Linz, Neurenberg, Passau, München, Krakau of Warschau voortzet zijn er een flink aantal mogelijkheden voor bezienswaardigheden/korte stops van een paar uur. Waarschijnlijk zijn het meest populair onder onze reizigers de routes van Praag naar Passau of Praag naar Wenen, met een stop van een paar uur in Český Krumlov. Boek gewoon transport bij ons en betaal een kleine wacht prijs om van dit aanbod gebruik te maken.

We bieden twee soorten dagtrips: Standaard en Privé Excursies.

departureStandaard georganiseerde excursies worden alleen op specifieke tijden en data georganiseerd. Ze zijn gedeeld met anderen, met gids en inclusief alle toegangsprijzen.

Kutná Hora 5.5 uur

Kutná Hora, een middeleeuws centrum voor zilverwinning, was de op een na rijkste stad van het Boheemse Koninkrijk. Tijdens uw wandeling in Kutná Hora bezoekt u de Gotische Kathedraal van Sint Barbara en het Italiaanse Hof - oorspronkelijk een Koninklijke Munt. Niet minder bewonderenswaardig zijn de andere prachtige Gotische, Renaissance en Barokken burger huizen en de unieke stenen put uit de 15e eeuw. U bezoekt ook een van de meest interessante begraafplaatsen er wereld - het Knekelhuis in een klein nabijgelegen dorpje genaamd Sedleč. Deze kapel is versierd met meer dan 40.000 menselijke botten, waaronder een kroonluchter en een wapen van de nobele Schwarzenberg familie.

Prijs: Volwassenen 990 CZK, Studenten 940 CZK, Kinderen 800 CZK.

 

Kutná Hora Tour
Český Krumlov 10 uur

Český Krumlov, een middeleeuws stadje in het zuiden van Bohemen, heeft nog steeds een sprookjesachtige sfeer en staat terecht op de UNESCO Wereld Erfgoed lijst. U wandelt door het stadje, vergezeld door onze gids en u luncht in een middeleeuws café. Hierna zetten we de rondleiding voort met een bezoek aan het Krumlov Kasteel. Dit, op één na grootste, Tsjechische kasteel is uitgerust met historische meubilair en staat vol met kunst, wandtapijten en rijkelijk versierde wapens. Omdat het kasteel in de winter gesloten is bezoeken we in die maanden České Budějovice, het voormalig koninklijke dorp dat gesticht werd in de 13e eeuw.

Prijs: Volwassenen 1890 CZK, Studenten 1890 CZK, Kinderen 1590 CZK.

 

Český Krumlov
Terezín Memorial 5 uur

Terezín, oorspronkelijk een militair fort, gebouwd inde 18e eeuw door Keizer Josef II, is onafscheidelijk verbonden met de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog. Het beter bekende ommuurde garnizoen dorp Terezín (Groot Fort) diende als een verzamelkamp voor Joden vanuit heel Europa en werd voor Nazi propaganda doeleinden gebruikt tijdens het bezoek van het Rode Kruis in 1944. Het minder bekende Kleine Fort was een gruwelijke gevangenis van de geheime politie van het reik - de Gestapo. Als u geïnteresseerd bent in de geschiedenis van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust, kom dan met ons mee naar het Kleine fort van Terezín en het museum in het Grote Fort. Hier herdenkt u de treurige geschiedenis van de Joden in het Museum van de Ghetto, waar ruim 150.000 Joden naartoe gestuurd werden en waar, hoewel het geen vernietigingskamp was, er aan het einde van de oorlog slechts 17.247 overlevenden waren.

Prijs: Volwassenen 1190 CZK, Studenten 1090 CZK, Kinderen 900 CZK.

 

Terezín Memorial Tour
Karlovy Vary 9,5 uur

Karlovy Vary is een bekend kuuroord in de Tsjechische Republiek. Haar geschiedenis begon in de 14e eeuw, tijdens de heerschappij van Charles IV. De genezende krachten van de locale bronnen werden getest door groten als Russische Tsaar Peter de Grootte en de Duitse schrijver Goethe. Karlovy Vary werd ook bekend dankzij de vervaardiging van het wereldbekende Moser kristal, Carlsbad porselein en de kruidenlikeur Becherovka. Na aankomst begint het programma met een bezoek aan de Moser Glas Fabriek. Van de Glas Fabriek brengen we u naar het centrum waar onze gids u vergezeld tijdens een wandeling om de prachtige promenades met verschillende mineraal bronnen en architectonische gebouwen te bewonderen. Het hoogtepunt van de rondleiding is de Vřídlo (de Gigantische Bron) welke de bekendste bron in Karlovy Vary is. Hij spuwt water tot een hoogte van bijna 12 meter. Na de lunch heeft u de tijd om de stad zelf te verkennen.

Prijs: Volwassenen 1590 CZK, Studenten 1490 CZK, Kinderen 1290 CZK.

 

Karlovy Vary
Pilsner Brouwerij en Koněprusy Grotten 9 uur

In Pilsen wordt al sinds men kan herinneren bier gebrouwen en het eerste geschrift over het brouwen hier zijn geassocieerd met de fundamenten van de stad. Deze excursie neemt u mee naar het Brouwerij Museum, wat een collectie heeft gerelateerd aan handel, gilden en bierbrouw geschiedenis, ook bezoeken we de bottelarij en historische kelders, waar u vers bier, gebrouwen volgens een eeuwen oud recept dat vele brouwerijen ter wereld hebben geprobeerd na te maken, proeft. Het rondleiding programma veranderd lichtelijk afhankelijk van het seizoen. In de zomermaanden bevat de rondleiding een bezoek aan de Koněprusy Grotten en in de wintermaanden is er een bezoek aan de stad Pilsen. Omdat het erg koud is in zowel de kelders van de brouwerij als in de Koněprusy grotten, is het aanbevolen om wat warmere kleding mee te nemen. Koněprusy is een klein dorpje dat bekend staat om het langste grotten stelsel in de Tsjechische Republiek. Onze gids leidt u door 600 meter prachtige karstgrotten. 

Prijs: Volwassenen 1890 CZK, Studenten 1590 CZK, Kinderen 1450 CZK.

 

Pilsen and Urquell Brewery
Dresden 11 uur

Van een vissersdorp groeide Dresden uit tot een kuuroord en een koninklijk onderkomen en werd later de hoofdstad van Saksen. De galeries van Zwinger en Albertinum, de Hofkirche en Frauenkirche kerken en Semper's Opera behoren tot de belangrijkste bezienswaardigheden van Dresden. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd de stad compleet verwoest door een groot bombardement, maar werd gerenoveerd en herbouwd. De trip omvat een kaartje voor het beroemde Barokken paleis van Zwinger en de Kunst Gallery, waar u de “Sixtin Madonna” kunt bewonderen, het beroemde schilderij van Raphael, alsmede vele noemenswaardige werken van Oude Meesters van de 14e tot de 17e eeuwen (Rubens, Rembrandt, Poussin etc.).  

Prijs: Volwassenen 1990 CZK, Studenten 1990 CZK, Kinderen 1550 CZK.

 

Dresden Excursion
Karlštejn Kasteel 4 uur

Karlštejn is een van de meest bezochte Tsjechische kastelen, gebouwd door Keizer Charles IV tussen 1348 en 1355. Dit Gotische kasteel diende als opslagplek voor de Koninklijke en Keizerlijke juwelen en kroonjuwelen, ook als een archief voor staatsdocumenten. Na het beklimmen van de heuvel neemt u een uur durende rondleiding door het interieur van het Karlštejn kasteel. Uw gids zal u bekend maken met niet alleen de geschiedenis van het kasteel, maar ook met het leven van Charles IV en kunst tijdens zijn heerschappij.

Prijs: Volwassenen 890 CZK, Studenten 850 CZK, Kinderen 750 CZK.

 

Jindrichuv Hradec
Konopiště Kasteel 4 uur

Het Konopiště chateau licht ongeveer 45km van Praag vandaan. Het werd opgezet in de 14e eeuw en in 1887 werd het gerenoveerd door de opvolger van de Hapsburg troon, Franz Ferdinand d’Este. In het interieur van het kasteel zie u niet alleen de grote kunst collecties van Ferdinand, verschillende standbeelden en afbeeldingen in het thema van Sint George, maar u kunt ook een van de duurste collecties historische wapens ter wereld bewonderen.

Prijs: Volwassenen 950 CZK, Studenten 850 CZK, Kinderen 750 CZK.

 

Konopiště Castle

departureFlexibele privé excursies worden op verzoek georganiseerd (wanneer u maar wil), alleen voor uw groep, exclusief toegangsprijzen en gids.

Kutná Hora Tour 5.5 uur

Het historische stadje Kutná Hora, nu op de UNESCO Wereld Erfgoed lijst, speelde in de 13e eeuw een belangrijke rol toen er hier zilvererts ontdekt werd. Haar faam duurde tot de 16e eeuw toen de zilver bronnen uitgeput raakten. Haar groeiende rijkdom en welvaart leidde tot een architectonische boom in de stad en zorgde voor de constructie van veel prachtige monumenten - de Gotische vijf navige St. Barbara Kathedraal, het Italiaanse Hof met de Royal Mint, het Stenen Huis en andere Gotische en Renaissance bouwwerken. Niet ver van Kutná Hora in het nabijgelegen Sedleč bevindt zich een unieke bezienswaardigheid - het Barokke knekelhuisje. Het knekelhuisje is versierd met de botten van zo’n 40.000 mensen en de versieringen bevatten zelfs menselijke botten kandelaars. Het stadje is klein genoeg om in een enkele dag te bekijken, het is vrij van de lelijke gebouwen ui het Communistische tijdperk die veel andere steden in het land plagen en is niet ver van Praag vandaan - al deze factoren maken het een erg populaire dagtrip.

Price: 2900 CZK per vehicle

 

Kutná Hora
Český Krumlov 9 uur

Dit schilderachtige historische stadje in het zuiden van Bohemen, romantisch getint, is, niet onverwacht, het op één na meest bezochte stadje in de Tsjechische Republiek. Het is ook een UNESCO Wereld Erfgoed plek, met ruim driehonderd gebouwen in het historische centrum die genieten van de beschermde status. Enkele van de beste attracties om te bezoeken zijn: het kasteel, de beroemde Masker Zaal, het unieke Barokke theater, de chateau tuinen met een Rococo fontein, Barber’s Brug, Alchemisten Woningen, Eggenberg Brouwerij, Crafts Museum en de houten rivier vlotten. De stad ontvangt het hele jaar door bezoekers en kan het hele jaar door gemakkelijk bezocht worden (hoewel het kasteel in de wintermaanden gesloten is). 

Price: from 4500 CZK per vehicle

 

Cesky Krumlov
Karlovy Vary 7 uur

Karlovy Vary is het bekendste kuuroord in de Tsjechische Republiek. Koning Charles IV ontdekte hier de thermische bronnen in 1358 en sinds dien hebben veel beroemdheden, waaronder Beethoven, Chopin, Bach, en Peter de Grootte, genoten van de genezende bronnen. Wandel langs de prachtige aan de rivier gelegen boulevard, bewonder de architectonische juweeltjes van de stad, pref de verschillende minerale warme bronnen welke door het historische centrum verspreidt zijn, koop heerlijke spa wafels en bezoek wellicht thermische spa’s, zwembaden of welness centra. De stad staat ook bekend om de productie van porselein en glas (de Mosser fabriek) en Becherovka (een uniek Tsjechisch kruidenlikeur).

Price: from 3600 CZK per vehicle

 

Karlovy Vary
Terezín 5 uur

De gigantische citadel van Terezín (Theresienstadt), met ruim 4km muur was oorspronkelijk een militair garnizoen en vesting, gebouwd in de 18e eeuw door Keizer Joseph II en werd gebruikt ter verdediging tegen de Pruisisische agressie. Tijdens WO2 gebruikte de Nazi’s Terezín als een doorgangskamp voor gevangenen van de Praagse Gestapo. Herdenk de treurige geschiedenis van de Joden in het Museum in de Ghetto waar ruim 150.000 joden naartoe gestuurd werden. En hoewel het geen vernietigingskamp was, ware er na de oorlog slechts 17.247 overlevenden.

Price: from 2300 CZK per vehicle

 

Terezín
Karlštejn Kasteel 4 uur

Ontsnap naar het middeleeuwse fort in het midden van het prachtige platte land en wees nog op tijd terug om te genieten van het nachtleven van Praag. Het kasteel is zowel onder de locale bevolking als onder toeristen erg populair en de straten zitten vol met souvenir winkeltjes, tour groepen en zelfs schoolklassen, in het bijzonder in de zomermaanden. Dit charmante Gotische kasteel werd in 1348 gebouwd door de Tsjechische Koning en Romeinse Keizer Charles IV als een paleis om zijn koninklijke schatten in veilig te stellen. Wanneer u bij het Karlštejn dorp in de buurt komt kun u genieten van het uitzicht op Karlštejn en het omringende platte land. Na aankomst brengt een korte wandeling u naar de kasteelpoorten, waar u zich kunt aansluiten bij een rondleiding door het kasteel. Later kunt u een lunch nuttigen in een van de vele dorps pubs of restaurants.

Price: 1600 CZK per vehicle

 

Karlštejn Castle
Pilsen Brouwerij en Pilsen Stad 6 uur

Tijdens een bezoek aan de traditionele Pilsen Brouwerij wordt u geïntroduceerd aan de geschiedenis en ingewikkeldheden van bier brouwen. Ruim 160 jaar lang heeft de brouwerij een uniek bier genaamd Pilsner Urguell geproduceerd. Dit bier werd het symbool van de Tsjechische kunst van het brouwen van fijn bier. Uiteraard is het proeven van dit gouden water van Pilsen inbegrepen in de rondleiding van de brouwerij. Na een bezoek aan de Brouwerij kunt u een wandeling maken in het centrum van de stad, vervolgens lunchen in het locale bier restaurant Spilka, wat bekend staat om haar traditionele Tsjechische keuken en Pilsner bier op de tap. Andere plekken in de stad die een bezoekje waard zijn, zijn de Grote Synagoge, welke de op twee na grootste synagoge ter wereld is, ook Underground Pilsen – het oude gangen stelsel onder de stad – is leuk om te bezoeken.

Price: from 3200 CZK per vehicle

 

Plzeň
Konopiště Kasteel 4 uur

Omringd door rustgevende bossen heeft Konopiště Castle een rijke en gevarieerde architectonische geschiedenis. Het originele kasteel werd gebouwd als een fort in de stijl van Franse citadels. Later kreeg het, in de handen van verschillende eigenaars, eigenschappen van zowel de Barokke als Renaissance stijlen. De uiteindelijke particuliere eigenaar van het kasteel was Aartshertog Franz Ferdinand, die tot zijn dood aan het begin van WO1 eigenaar was van het kasteel. Bezoekers kunnen de beroemde Trofeeën Zaal bewonderen, welke een testament is aan de liefde voor jagen van de Aartsbisschop; een grote collectie geweien; de op twee na grootste Europese collectie van harnassen en middeleeuwse wapens; een schiet zaal met bewegende doelen; en een tuin met Italiaanse Renaissance beelden en kassen.

Price: 1700 CZK per vehicle

 

Křivoklát Castle

Taxi Vervoer - Prague Airport Transfers Ltd.

geheel gratis een 4 uur lang durende wandel-tour door Praag voor u en uw gezelschap

UK & Tsjechische transfers bedrijf
PRAGUE AIRPORT TRANSFERS spol. s.r.o. IC 27593622
Excursies zonder de begeleiding van een gids, informatie over de verloop ervan.
1) De aangegeven prijzen bij deze type excursies zijn bedragen gerekend voor een wagen (respectieve de capaciteit ervan) en niet per persoon. De prijzen zijn exclusief de entreeprijzen tot bepalde objecten etc. De prijzen zijn inclusief retourvervoer en wachttarief.
2) Alle excursies zonder de begeleiding van een gids zijn 100% flexibel. U bepaalt de tijd en plaats waar u opgehaald wilt worden. Duur van de excursie kan ter plaatse aangepast niet met andere reizigers delen. worden. Wilt u bijvoorbeeld langer blijven of juist eerder terugvervoerd worden, kan dat ter plaatsen worden geregeld. De wagen is bestemd voor u en uw gezelschap en u zult de wagen niet delen met andere reizigers.
3) De chauffeur geeft u de basisinformatie over de bezochte plaats in het engels. Daarnaast is er tijdens sommige excursies een rondleiding met gids inbegrepen in het entreetarief, zoals bijvoorb. Karlštejn, Terezín etc.
Eenvoudige reservering en betaling.
Als u vervoer vanaf het vliegveld wilt bestellen, vul eenvoudig het formulier in of bel ons. Betalen kunt u cash na uw aankomst, of online d.m.v.een kredietkaart (betaling vooraf) met behulp van Paypal service.
Onze wagens bieden u komfortabele,
betrouwbare en voordelige wijze van het vervoer vanaf of naar het praagse vliegveld. U hoeft niet langer in de rij te wachten op een dure taxi wagen, u betaald niet onnodig veel te hoge prijs en u hoeft ook geen bagage meer heen en weer te slepen op zoek naar het openbaar vervoer.
Praag Luchthaven 24 uur vervoerservice vanaf het praagse
vliegveld garandeert 7 dagen in de week eenvoudige maar efectieve transfers tussen Praag en het vliegveld Ruzyně.Onze chauffeurs spreken goed engels en zijn in Praag goed bekend.
Info
Bij Prague Airport Transfers wordt u niet gecomineerd met andere klanten. Bij brengen u direkt van uw huis/bedrijf tot voor de vertrekhal. Door de speciale strook waar wij op kunnen, staat u praktisch bij de vertrekbalie. Dat bespaard onnodig gesleep met bagage en hoge parkeerkosten.

(C) Prague Airport Transfers s.r.o.| Gratis Transfers | Autobusvervoer | Kongres vervoer | Sitemap
Prijsvergelijking voor het vervoer vanaf de luchthaven - PRAGUE GUIDE - PRAAG AUTO HUREN - PRAAG TAXI - WEER IN PRAAG - PRAAG HOTELS - PRAAG