choose your language  Prague Airport Transfers US version  Prag Flughafentransfers  Transport de l’aéroport de Prague  Taxis desde el aeropuerto Praga  Taxi dell’Aeroporto Praga  Praag Luchthaven Taxi  Prag Flygplatstaxi  Praha Flyplass Taxi  Prag Lufthavnstaxa  αεροδρόμιο Πράγα Taxi  הזמינו הסעה משדה התעופה של פראג במונית פרטית  プラハ空港送迎車  프라하 공항 택시 예약  Doprava letiště Praha Ruzyně  Такси в Праге - Аэропорт  Praga - Táxi de Aeroporto  Praha Lentokenttätaksi  Taxi z lotniska Praga  Prága repülõtéri transzfer  LUCHTHAVEN PRAAG Prague Airport Transfers - Express Transport
INDEX | LUCHTHAVEN PRAAG | OVER PRAAGSE TAXICHAFFEURS | BOEKINGSVOORWAARDEN | KONTAKTEER ONS
Prague Airport Transfers Live Help
menu Reserveer Luchthaven Transfer
menu Reservering van het vervoer vanaf/naar een treinstation
menu Vervoer vanuit de luchthaven naar andere steden
menu Prijzen van het taxi vervoer vanuit de luchthaven
menu Hoe het werkt
menu Wagenpark
menu Onze chaffeurs
menu Veiligheid
menu Referenties
menu Veelgestelde vragen
menu Luxe limousines
menu Personenvervoer
menu Taxi vervoer in Praag
menu Speciale assistentie
menu Wandelingen door Praag
menu Excursies

Is onze service voordeliger in vergelijking met een gewone taxi?
Onze prijzen zijn maar iets voordeliger dan de taxi prijzen, maar dat alleen in geval u een betrouwbare chauffeur tegenkomt. In het andere geval betaalt u 2 tot 3maal hogere prijs.
Ervaren engelssprekende chauffeurs.
We werken samen met ervaren engels sprekende chauffeurs, die gespecialiseerd zijn in het vervoer naar de plaats van bestemming, en die daarvoor de reissituatie in Praag goed kennen.

Personenvervoer

Reserveer uw vervoer, vanaf het vliegveld van Praag,
naar een willekeurig stad of plaats in Tsjechie.

 

Wij verzorgen voor u het vervoer tussen Praag en andere steden in Tsjechie, en dat voor een prijs dat bijna 50% lager is, dan een normaal taxitarief. Daarbij bieden onze wagens u een grotere comfort, dan de wagens van de taxidienst. Onze chauffeurs halen u overal en op elk tijdstip dat u wenst op, om u te vervoeren vanaf bv. Brno naar Praag, of uit een klein dorpje ergens in Zuid Moravie en ook indien u naar buitenland reist. Wij verzorgen wagens en bussen voor allerlei groepen. Bel ons of stuur een email voor een exacte prijsofferte. Voor VIP klanten kunnen we luxe limousines aanbieden.


Price List

Afstand in km vanaf Praag naar het vliegveld

SEDAN 1-4 PAX.

MINIVAN 5-8 PAX.

up to 200 km

CZK 20 / km

CZK 25 / km

more than 201 km

CZK 18 / km

CZK 22.50 / km

waiting charge

CZK 220 / hr.

CZK 260 / hr.

Vervoerstarieven vanaf Praag of het Praagse vliegveld (naar andere steden of plaatsen buiten Praag ). D.w.z. dat de prijs gelijk blijft, ongeacht het aantal reizigers een of acht is. Voor grotere groepen reizigers bieden wij zeer aantrekkelijke prijzen aan.

10% Korting op Minibus Lange afstand Vervoer
Als u met ons reist tussen Praag en andere EU steden als Wenen, Nuremberg, Passau, en Krakow etc., bieden we u 10% korting op dergelijk vervoer als u een Superieure Rondleiding van Praag of een Diner op de Rivier Cruise reserveert en vooraf betaalt. Om in aanmerking te komen voor deze aanbieding dient u ‘Long Distance Transport 10% discount’ als notitie te schrijven wanneer u reserveert. Reserveringen dienen minimaal 24 uur voor dat u opgehaald wordt of de rondleiding datum betaald worden. Het standaard annuleringsbeleid is van toepassing.


Destinaties buiten Praag
Indien u naar een bestemming buiten Praag vervoerd wilt worden ( andere stad in Tsjechie ), kijk hier naar de prijslijst.

Retour transfers (vervoer ) op dezelfde dag
Vervoer (transfer) met een retourrit op dezelfde dag: Als u een retourrit reserveert en u gaat dezelfde dag weer terug, dan is het meestal goedkoper om een enkele transfer te reserveren en daarnaast een bedrag voor het wachten aanvragen.

Wacht tarieven
Wachttarrief: Indien u een transfer wenst met meerdere stops op verschillende plaatsen buiten Praag, rekenen we een tarief, van 220 CZK / 9.10 EUR per uur, voor het wachten.

Retour transfers (vervoer)
Retourtransfers: de prijs wordt berekend door het aantal kilometers van twee ritjes (heen en terug) op te tellen en te vermenivuldigen met een bedrag, dat in de betreffende zone geldig is.

Company Logo

UK & Tsjechische transfers bedrijf
PRAGUE AIRPORT TRANSFERS spol. s.r.o. IC 27593622
Over ons
Onze vervoersmaatschappij verzorgt, al enkele jaren lang, het vervoer in en door Tsjechie en vanaf het vliegveld. In enkele woorden uitgedrukt, wij bieden betrouwbaar en comfortabel vervoer aan voor vaste prijzen. We werken samen met vele vluchtmaatschappijen, hotels in Praag en reisbureaus. Veel kontakten hebben we speciaal in de UK.
Praag Luchthaven 24 uur vervoerservice vanaf het praagse
vliegveld garandeert 7 dagen in de week eenvoudige maar efectieve transfers tussen Praag en het vliegveld Ruzyně.Onze chauffeurs spreken goed engels en zijn in Praag goed bekend.

(C) Prague Airport Transfers s.r.o.| Gratis Transfers | Autobusvervoer | Kongres vervoer | Sitemap
Prijsvergelijking voor het vervoer vanaf de luchthaven - PRAGUE GUIDE - PRAAG AUTO HUREN - PRAAG TAXI - WEER IN PRAAG - PRAAG HOTELS - PRAAG