choose your language  Prague Airport Transfers US version  Prag Flughafentransfers  Transport de l’aéroport de Prague  Taxis desde el aeropuerto Praga  Taxi dell’Aeroporto Praga  Praag Luchthaven Taxi  Prag Flygplatstaxi  Praha Flyplass Taxi  Prag Lufthavnstaxa  αεροδρόμιο Πράγα Taxi  הזמינו הסעה משדה התעופה של פראג במונית פרטית  プラハ空港送迎車  프라하 공항 택시 예약  Doprava letiště Praha Ruzyně  Такси в Праге - Аэропорт  Praga - Táxi de Aeroporto  Praha Lentokenttätaksi  Taxi z lotniska Praga  Prága repülõtéri transzfer  PRAAG LIMOUSINES
INDEX | LUCHTHAVEN PRAAG | OVER PRAAGSE TAXICHAFFEURS | BOEKINGSVOORWAARDEN | KONTAKTEER ONS
Prague Airport Transfers Live Help
menu Reserveer Luchthaven Transfer
menu Reservering van het vervoer vanaf/naar een treinstation
menu Vervoer vanuit de luchthaven naar andere steden
menu Prijzen van het taxi vervoer vanuit de luchthaven
menu Hoe het werkt
menu Wagenpark
menu Onze chaffeurs
menu Veiligheid
menu Referenties
menu Veelgestelde vragen
menu Luxe limousines
menu Personenvervoer
menu Taxi vervoer in Praag
menu Speciale assistentie
menu Wandelingen door Praag
menu Excursies

Is onze service voordeliger in vergelijking met een gewone taxi?
Onze prijzen zijn maar iets voordeliger dan de taxi prijzen, maar dat alleen in geval u een betrouwbare chauffeur tegenkomt. In het andere geval betaalt u 2 tot 3maal hogere prijs.
Ervaren engelssprekende chauffeurs.
We werken samen met ervaren engels sprekende chauffeurs, die gespecialiseerd zijn in het vervoer naar de plaats van bestemming, en die daarvoor de reissituatie in Praag goed kennen.
Technisch onderhoud van de limousines.
In regelmatige intervals worden alle limousines speciaal getest op een aantal essentiele punten, die betrekking hebben op de veiligheid.
Veiligheid van de klanten.
Onze klanten zijn verzekerd boven het wettelijk minimum bedrag, omdat wij ervan uitgaan, dat een goed en veilig gevoel een van de belangrijkste elementen vormt voor zorgenloos reizen.

Luxe limousines

Trouwservice limousines


Wij verzorgen voor u het vervoer voor VIP clienten met de volgende luxe limousines. Speciale wensen- verzorging van versiering op de wagens ( bv. bloemen of party versiering). Gekoelde dranken zoals champagne enz. Kleuren – meeste limousines zijn in witte of zwarte kleur beschikbaar.

Limosuine Prices.

Type limousine

Max. aantal personen

enkele reis

1 uur verhuur

HUMMER H200

20

CZK 4990 / 192

CZK 4500 / 173

LINCOLN TOWN CAR 120

8

CZK 2190 / 84

CZK 1990 / 77

MERCEDES S

4

CZK 1300 / 50

CZK 990 / 38

CZK 1100 / 42

CZK 990 / 38

MERCEDES E

4

CZK 800 / 31

CZK 685 / 26

CZK 800 / 31

CZK 685 / 26


20% Korting op Vervoer Terug

Reserveer een Hummer of Lincoln stretched limousine vanaf het vliegveld en krijg 20% korting op uw transport terug naar het vliegveld in een gewoon voertuig (sedan/minibus/bus). Om in aanmerking te komen voor deze aanbieding dient u ‘Limo 20% return transport discount‘ als notitie te schrijven wanneer u reserveert. Reserveringen dienen minimaal 24 uur voor dat u opgehaald wordt of de rondleiding datum betaald worden. Het standaard annuleringsbeleid is van toepassing.

 
Luxe limousines
Luxe limousines

 

Kies de kleur van uw limousine
De meeste limousines worden zowel in witte als zwarte kleur aangeboden. Vergeet niet om tijdens uw bestelling aan te geven, welke kleur u wenst.

Speciale wensen – limousine
Alle wensen, die u heeft tijdens uw vervoer vanaf de luchthaven of door de stad heen, zullen wij proberen te vervullen, om uw vervoer nog aangenamer te maken. De bar in de limousine wordt voorzien van uw lievelings dranken . De limousine wordt versierd zoals u wenst – ballonen, bloemen etc. Gaat u een feest bezoeken? Verrasing voor uw bekenden – wij zorgen voor een stripteasedanseres in de limousine.

FAQs Limousines
Wat is het verschil tussen "vliegveld vervoer" en "1 uur huur"? De prijzen lijken nagenoeg hetzelfde. Kunnen we wat bezienswaardigheden zien voor we naar ons hotel gaan?
De prijs voor vliegveld vervoer is bijna gelijk aan het uurtarief. Dit is omdat onze minimale huurtijd 1 uur bedraagt en vliegveld vervoer minder dan 1 uur bedraagt. Maar ondanks dat vliegveld vervoer minder dan 1 uur reistijd bedraagt moet onze chauffeur wel op u wachten terwijl u door de douane of immigratie gaat en uw bagage ophaalt, ook weten we niet precies hoelang we op u moeten wachten. Hierdoor besteed een chauffeur vaak meer tijd aan vliegveld vervoer dan aan een standaard 1 uur huur. Maar meestal is het geen probleem om onderweg langs een aantal bezienswaardigheden te rijden. U dient ons hier wel van te voren van op de hoogte te stellen, anders brengt onze chauffeur u rechtstreeks naar het hotel.

Ik wil een limousine bestellen maar ik zie dat deze vooraf betaald dient te worden. Is er een andere manier om voor mijn reservering te betalen?
Slechts enkele limousines dienen vooraf betaald te worden, ofwel de gehele huurprijs, of tenminste een aanbetaling van 30%. Voor aanbetalingen kunt u verschillende betalingsmethodes gebruiken (zie onze betalingen sectie). Over het algemeen is een vooruitbetaling/aanbetaling nodig voor limousines waar een lap-dancer aanwezig is of voor Hummer limousines.

 

Company Logo

UK & Tsjechische transfers bedrijf
PRAGUE AIRPORT TRANSFERS spol. s.r.o. IC 27593622
Over Ons
Onze vervoersmaatschappij verzorgt, al enkele jaren lang, het vervoer in en door Tsjechie en vanaf het vliegveld. In enkele woorden uitgedrukt, wij bieden betrouwbaar en comfortabel vervoer aan voor vaste prijzen. We werken samen met vele vluchtmaatschappijen, hotels in Praag en reisbureaus. Veel kontakten hebben we speciaal in de UK.
Eenvoudige reservering en betaling.
Als u vervoer vanaf het vliegveld wilt bestellen, vul eenvoudig het formulier in of bel ons. Betalen kunt u cash na uw aankomst, of online d.m.v.een kredietkaart (betaling vooraf) met behulp van Paypal service.
Onze wagens bieden u komfortabele,
betrouwbare en voordelige wijze van het vervoer vanaf of naar het praagse vliegveld. U hoeft niet langer in de rij te wachten op een dure taxi wagen, u betaald niet onnodig veel te hoge prijs en u hoeft ook geen bagage meer heen en weer te slepen op zoek naar het openbaar vervoer.
Praag Luchthaven 24 uur vervoerservice vanaf het praagse
vliegveld garandeert 7 dagen in de week eenvoudige maar efectieve transfers tussen Praag en het vliegveld Ruzyně.Onze chauffeurs spreken goed engels en zijn in Praag goed bekend.

(C) Prague Airport Transfers s.r.o.| Gratis Transfers | Autobusvervoer | Kongres vervoer | Sitemap
Prijsvergelijking voor het vervoer vanaf de luchthaven - PRAGUE GUIDE - PRAAG AUTO HUREN - PRAAG TAXI - WEER IN PRAAG - PRAAG HOTELS - PRAAG