choose your language  Prague Airport Transfers US version  Prag Flughafentransfers  Transport de l’aéroport de Prague  Taxis desde el aeropuerto Praga  Taxi dell’Aeroporto Praga  Praag Luchthaven Taxi  Prag Flygplatstaxi  Praha Flyplass Taxi  Prag Lufthavnstaxa  αεροδρόμιο Πράγα Taxi  הזמינו הסעה משדה התעופה של פראג במונית פרטית  プラハ空港送迎車  프라하 공항 택시 예약  Doprava letiště Praha Ruzyně  Такси в Праге - Аэропорт  Praga - Táxi de Aeroporto  Praha Lentokenttätaksi  Taxi z lotniska Praga  Prága repülõtéri transzfer  PRAAG TAXI
INDEX | LUCHTHAVEN PRAAG | OVER PRAAGSE TAXICHAFFEURS | BOEKINGSVOORWAARDEN | KONTAKTEER ONS
Prague Airport Transfers Live Help
menu Reserveer Luchthaven Transfer
menu Reservering van het vervoer vanaf/naar een treinstation
menu Vervoer vanuit de luchthaven naar andere steden
menu Prijzen van het taxi vervoer vanuit de luchthaven
menu Hoe het werkt
menu Wagenpark
menu Onze chaffeurs
menu Veiligheid
menu Referenties
menu Veelgestelde vragen
menu Luxe limousines
menu Personenvervoer
menu Taxi vervoer in Praag
menu Speciale assistentie
menu Wandelingen door Praag
menu Excursies

Dinner On The River
Tijden het vaart kunt u architectonisch kleinooten van Praag bewonderen. Zover gaat u Praag in de kader van een romantisch weekend bezoeken, laat deze vaart niet ontgaan. dinner on the river
Is onze service voordeliger in vergelijking met een gewone taxi?
Onze prijzen zijn maar iets voordeliger dan de taxi prijzen, maar dat alleen in geval u een betrouwbare chauffeur tegenkomt. In het andere geval betaalt u 2 tot 3maal hogere prijs.
Ervaren engelssprekende chauffeurs.
We werken samen met ervaren engels sprekende chauffeurs, die gespecialiseerd zijn in het vervoer naar de plaats van bestemming, en die daarvoor de reissituatie in Praag goed kennen.

Hoe het Werkt

Op tijd aankomen? Geen probleem!

Reservering
Als u vliegveld vervoer wil reserveren hoeft u slechts een formulier in te vullen of ons te bellen. U kunt bij aankomst rechtstreeks contant of per creditcard betalen bij de chauffeur, of online (vooraf). In tegenstelling tot het openbaar vervoer werken wij 24 uur per dag, 7 dagen per week dus u kunt van en naar het vliegveld reizen wanneer u maar wil. Als u binnen 1 uur aankomt in Praag, of als u met een van onze medewerkers wil spreken kunt u ons bellen, anders kunt u het online formulier invullen. Als u niet rechtstreeks vliegveld vervoer wil reserveren dan kunt u ons bellen wanneer u aankomt op Prague Airport op ons gratis telefoonnummer.

GPS – We maken voor uw comfort en veiligheid gebruik van GPS om elk voertuig op te sporen en te controleren. Zelfs als u vervoer nodig heeft van/naar de luchthaven de stad, normaal kunnen we in een maximum van 15 minuten een voertuig leveren.

Aankomst op het vliegveld
Nadat passagiers door de douane en de bagage hal heen zijn, worden zij opgewacht door onze chauffeur die een bordje met hun naam vast zal houden. We wachten hoe dan ook op u, zelfs als uw vlucht vertraging heeft.
Onderweg naar het centrum van Praag voorzien we u van toeristeninformatie (openbaar vervoer, beveiliging en andere onderwerpen) terwijl we onderweg interessante plekken aanwijzen.

Prague Airport Transfers

Reistijd/afstand vliegveld <-> hotel
Afhankelijk van de locatie van uw hotel en het verkeer, duurt het tussen de 15 en 40 minuten om van het vliegveld naar uw bestemming in Praag te reizen. Afstanden van Prague Airport naar hotels in Praag variëren van 5 tot 35 kilometer (het stadscentrum/Old Town is 20 km of 25 minuten rijden vanaf het vliegveld).

Aankomst op het treinstation
Wanneer u aankomt op het Hoofd Treinstation ziet u onze chauffeur al wachten in de hal van het station, naast de Burger King, met een bordje met uw bedrijfslogo en naam er op (wanneer u van het perron afkomt in de aankomsthal loopt u langs de Burger King, het is eenvoudig te vinden). Als u aankomt op een ander treinstation, inclusief het Holesovice Treinstation, zal de chauffeur op het perron op uw wachten (het perron waar uw trein arriveert), hier ook met een bordje met uw bedrijfslogo en naam er op. Zelfs als uw trein vertraging heeft zult u zonder extra kosten door onze chauffeur ontvangen worden.

Aankomst op het busstation:
Wanneer u aankomt op het Hoofd Busstation Florenc, ziet u onze chauffeur al wachten in de hal van het busstation, net naast de Burger King. Als u aankomt op een ander busstation zal onze chauffeur bij de halte (waar uw bus arriveert) op u wachten, met een bordje met uw bedrijfslogo en uw naam er op. Zelfs als uw bus vertraging heeft zult u zonder extra kosten door onze chauffeur ontvangen worden.

Naar het vliegveld vertrekken
De chauffeur haalt u op bij de balie van uw hotel of voor uw appartement op een afgesproken tijdstip.

Onze Chauffeurs

Company Logo

UK & Tsjechische transfers bedrijf
PRAGUE AIRPORT TRANSFERS spol. s.r.o. IC 27593622
Over Ons
Onze vervoersmaatschappij verzorgt, al enkele jaren lang, het vervoer in en door Tsjechie en vanaf het vliegveld. In enkele woorden uitgedrukt, wij bieden betrouwbaar en comfortabel vervoer aan voor vaste prijzen. We werken samen met vele vluchtmaatschappijen, hotels in Praag en reisbureaus. Veel kontakten hebben we speciaal in de UK.
Eenvoudige reservering en betaling.
Als u vervoer vanaf het vliegveld wilt bestellen, vul eenvoudig het formulier in of bel ons. Betalen kunt u cash na uw aankomst, of online d.m.v.een kredietkaart (betaling vooraf) met behulp van Paypal service.
Onze wagens bieden u komfortabele,
betrouwbare en voordelige wijze van het vervoer vanaf of naar het praagse vliegveld. U hoeft niet langer in de rij te wachten op een dure taxi wagen, u betaald niet onnodig veel te hoge prijs en u hoeft ook geen bagage meer heen en weer te slepen op zoek naar het openbaar vervoer.

(C) Prague Airport Transfers s.r.o.| Gratis Transfers | Autobusvervoer | Kongres vervoer | Sitemap
Prijsvergelijking voor het vervoer vanaf de luchthaven - PRAGUE GUIDE - PRAAG AUTO HUREN - PRAAG TAXI - WEER IN PRAAG - PRAAG HOTELS - PRAAG