choose your language  Prague Airport Transfers US version  Prag Flughafentransfers  Transport de l’aéroport de Prague  Taxis desde el aeropuerto Praga  Taxi dell’Aeroporto Praga  Praag Luchthaven Taxi  Prag Flygplatstaxi  Praha Flyplass Taxi  Prag Lufthavnstaxa  αεροδρόμιο Πράγα Taxi  הזמינו הסעה משדה התעופה של פראג במונית פרטית  プラハ空港送迎車  프라하 공항 택시 예약  Doprava letiště Praha Ruzyně  Такси в Праге - Аэропорт  Praga - Táxi de Aeroporto  Praha Lentokenttätaksi  Taxi z lotniska Praga  Prága repülõtéri transzfer  PRAAG TRANSFERS Taxi vervoer naar de luchthaven, Luchthaven Transfer Service.
INDEX | LUCHTHAVEN PRAAG | OVER PRAAGSE TAXICHAFFEURS | BOEKINGSVOORWAARDEN | KONTAKTEER ONS
Prague Airport Transfers Live Help
menu Reserveer Luchthaven Transfer
menu Reservering van het vervoer vanaf/naar een treinstation
menu Vervoer vanuit de luchthaven naar andere steden
menu Prijzen van het taxi vervoer vanuit de luchthaven
menu Hoe het werkt
menu Wagenpark
menu Onze chaffeurs
menu Veiligheid
menu Referenties
menu Veelgestelde vragen
menu Luxe limousines
menu Personenvervoer
menu Taxi vervoer in Praag
menu Speciale assistentie
menu Wandelingen door Praag
menu Excursies

Is onze service voordeliger in vergelijking met een gewone taxi?
Onze prijzen zijn maar iets voordeliger dan de taxi prijzen, maar dat alleen in geval u een betrouwbare chauffeur tegenkomt. In het andere geval betaalt u 2 tot 3maal hogere prijs.
Ervaren engelssprekende chauffeurs.
We werken samen met ervaren engels sprekende chauffeurs, die gespecialiseerd zijn in het vervoer naar de plaats van bestemming, en die daarvoor de reissituatie in Praag goed kennen.
Het is beter om in 5 minuten de reservering
van een luchthaven transfer in Praag te regelen, dan onaangenaam verrast te worden door een onverwacht hoge prijs voor de taxi, over de kwaliteit van de wagen of de taalvaardigheid van de chauffeur.

Wij hebben onze systemen aangepast om ook voor ons snel groeiende klantenbestand een hoog kwaliteitsniveau in het boekingsproces te houden zodat ook ons serviceniveau op een hoog peil blijft.

Prijsvergelijking voor het vervoer vanaf de luchthaven

Keuzemogelijkheden Taxi, Shuttle of

het openbaar stadsvervoer?

Wij uitoefenen twee soorten vervoer:

Van en naar het vliegveld reizen is vaak wat stressvol. En met het openbaar vervoer is dat, helemaal in Praag, nooit makkelijk. Maar het goede nieuws is dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken omdat Prague Airport Transfers voor u klaar staat en zij gegarandeerd uw reis een stuk makkelijker maken

- Privé taxi vervoer
Als u geen gebruik wil maken van een gewone taxi (openbare vliegveld taxi’s gebruiken meters) vanwege het risico dat u wellicht opgelicht wordt, gebruik dan onze taxi dienst en doe uw voordeel met onze vrijgevige garanties. Beste prijs en comfort voor groepen van 3 passagiers of meer. Lees meer

 

- Gedeelde shuttle (deur-tot-deur)
Gedeelde shuttles zijn alleen een goede keus voor mensen die geen haast hebben, of een klein budget hebben. Als u in een groep van minder dan drie passagiers reist is de shuttle qua prijs een goede keus. Lees meer

 

- Luxueuze limousines
Reis voor die speciale gelegenheid in steil in een van onze stretch limousines of luxe auto’s. Lees meer

Autobus van het openbaar stadsvervoer vanaf/naar de luchthaven:
Autobus van het openbaar stadsvervoer vanaf/naar de luchthaven: Vanaf de luchthaven kunt u vrij eenvoudig een metrostation bereiken met een bus van het openbaar vervoer. De ticket is niet duur (kost 32 CZK). Openbaar busvervoer is betrouwbaar, maar helaas niet erg komfortabel. Vaak zijn de bussen erg vol en u moet daarnaast overstappen naar de metro, indien u de centrum wilt bereiken. Na een vermoeiende vlucht geven de meeste toeristen geen voorkeur aan dit vervoer, zeker niet in geval er veel bagage meegevoerd wordt en indien men niet precies de locatie van de hotel kent.

Cedaz Autobus:
Eine weitere Alternative ist es den Cedaz Autobus zu nutzen, er fährt in Intervallen von ca. 30 Minuten und bringt Sie direkt zur Haltestelle ins Zentrum von Prag. Das Ticket kostet 150 CZK pro Person. Nachteil dieses Transportes ist, dass im Preis des Tickets nur 1 Gepäck einbezogen ist und der Autobus nur von 7 bis 21 Uhr funktioniert.

Vliegveld Yellow Cabs
U kunt ook gebruik maken van vliegveld yellow cabs die u voor het terminal gebouw vindt. U kunt verwachten een meterprijs van ongeveer 600 CZK te betalen voor een rit naar het stadscentrum, tot 700 CZK als u vast komt te zitten in het verkeer etc. Als u naar de andere kant van Praag reist zult u ongeveer 1050 CZK kwijt zijn.

Voor uw veiligheid - check voor u reserveert!
Naast de teveel vragende taxichauffeurs in Praag zijn er nu ook veel vervoersbedrijven, of beter gezegd individuen, die e-mail of telefonisch contact bieden, maar geen informatie geven over hun geschiedenis of hun registratie/vergunning gegevens. De reden hiervoor is eenvoudig, veel van hen werken zonder geldige vergunning. Dit betekend niet automatisch dat ze u zullen oplichten, maar  het kan een serieus probleem zijn als u betrokken raakt bij een ongeval etc. Gebruik uw gezonde verstand en check voor uw reserveert.


Beantwoording van uw vragen.
Vraag: Waarom bieden sommige ondernemers de luchthaventransfers goedkoper aan ?
Antwoord: In de meeste gevallen adverteren deze ondernemers de prijzen bijv. in Euros, maar de betaling voor het transfer moet gedaan worden in de locale valuta. De wisselkoers welke wordt aangegeven, is slechts een slimme strategie om de klanten te werven. Daarnaast worden de prijzen vaak zonder de BTW toeslag vermeld. Wij garanderen de prijzen die wij adverteren en accepteren ook een betaling in een vreemde valuta. Betaling in CZK is niet noodzakelijk.

Vraag: Ergens heb ik gelezen dat de taxivervoerprijs , voor een rit vanaf de luchthaven naar Praag centrum, ongeveer 400 Czk bedraagt. Is dat correct?
Antwoord: Dit was de situace ongeveer 6 jaar geleden. Sindsdien zijn de prijzen gestegen.

Veel ondernemers geven op de internet websides geen kontakten door, behalve een email. Er ontbreekt informatie zoals registratienummer, info over het ontstaan van de onderneming etc. In de meeste gevallen beschikken deze ondernemers niet over de nodige vergunningen om het vervoer vanaf en naar de luchthaven te verzorgen. Dit kan een probleem vormen indien er bijv. een ongeluk gebeurt etc. Er zijn vaak ook geen fotos te vinden van de wagens die voor het vervoer gebruikt worden. Veel van deze ondernemers treden op als bemiddelaars, achteraf gezien betaald u meestal veel meer.

Taxi Vervoer - Prague Airport Transfers Ltd.

geheel gratis een 4 uur lang durende wandel-tour door Praag voor u en uw gezelschap

UK & Tsjechische transfers bedrijf
PRAGUE AIRPORT TRANSFERS spol. s.r.o. IC 27593622
Over ons.
Onze vervoersmaatschappij verzorgt, al enkele jaren lang, het vervoer in en door Tsjechie en vanaf het vliegveld. In enkele woorden uitgedrukt, wij bieden betrouwbaar en comfortabel vervoer aan voor vaste prijzen. We werken samen met vele vluchtmaatschappijen, hotels in Praag en reisbureaus. Veel kontakten hebben we speciaal in de UK.
Eenvoudige reservering en betaling.
Als u vervoer vanaf het vliegveld wilt bestellen, vul eenvoudig het formulier in of bel ons. Betalen kunt u cash na uw aankomst, of online d.m.v.een kredietkaart (betaling vooraf) met behulp van Paypal service.
Onze wagens bieden u komfortabele,
betrouwbare en voordelige wijze van het vervoer vanaf of naar het praagse vliegveld. U hoeft niet langer in de rij te wachten op een dure taxi wagen, u betaald niet onnodig veel te hoge prijs en u hoeft ook geen bagage meer heen en weer te slepen op zoek naar het openbaar vervoer.
Praag Luchthaven 24 uur vervoerservice vanaf het praagse
vliegveld garandeert 7 dagen in de week eenvoudige maar efectieve transfers tussen Praag en het vliegveld Ruzyně.Onze chauffeurs spreken goed engels en zijn in Praag goed bekend.

(C) Prague Airport Transfers s.r.o.| Gratis Transfers | Autobusvervoer | Kongres vervoer | Sitemap
Prijsvergelijking voor het vervoer vanaf de luchthaven - PRAGUE GUIDE - PRAAG AUTO HUREN - PRAAG TAXI - WEER IN PRAAG - PRAAG HOTELS - PRAAG